Oryantring Milli Takımı Bergama'da

Oryantring Milli Takımı Bergama'da

2012 yılında yapılacak olan Güney Avrupa Oryantring Şampiyonası'nın ön hazırlık çalışmaları için Oryantring Federasyonu, Milli Takım Antrenörleri ve Milli takım sporcuları, gelişecek ve eğitim alacak genç sporculardan oluşan 55 kişilik kafile Bergama'da kamp çalışmalarına başladı

2012 yılında yapılacak olan Güney Avrupa Oryantring Şampiyonası'nın ön hazırlık çalışmaları için Oryantring Federasyonu, Milli Takım Antrenörleri ve Milli takım sporcuları, gelişecek ve eğitim alacak genç sporculardan oluşan 55 kişilik kafile Bergama'da kamp çalışmalarına başladı.
Bergama Belediyespor tesisleri ve Yatılı Bölge okulunda verilecek olan eğitim 6 kategoriden oluşmakta. Teorik eğitim ile birlikte 11 gün sürecek olan kamp çalışmaları için Kozak Yaylası seçildi. Bergama ve Kozak Yaylası'nın Türkiye'de Oryantring sporu için en uygun yerlerden biri olduğunu belirten, Türkiye Oryantring Federasyonu Başkanı Mehmet Genç; " Kozak bölgesi bu spor için çok uygun bir bölge, bu bölgede olmaktan ve spor yapmaktan çok mutluyuz. Ayrıca Belediye Başkanımıza, göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı teşekkür ederim" dedi.
Bergama Belediyespor'un Oryantring branşındaki en başarılı takımlardan biri olduğunu ve bu sporun Bergama'da daha fazla gelişmesi için çalışacaklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ise; "Oryantring Federasyonu tarafından programlanan Milli takım geliştirme kampına ev sahipliği yapmaktan dolayı mutluyuz. Kozak bölgesinin yapısı ve doğal ortamı kamp yerleri oluşturmak için çok uygun. İl Özel idaresi ve İl Genel Meclisi tarafından yürütülecek ortak projelerle Kozak'ta oluşturulacak kamp yerlerinin büyük kulüplerin gözde yerlerinden birisi olacağını düşünüyorum. Ayrıca 2011 yılında yapılacak olan Kardeşşehirler Olimpiyatlarında Oryantring sporunun yapılabilmesi için Eylül ayında İtalya'da yapılacak olan ön görüşmelerde gerekli girişimlerde bulunacağız" dedi. 11 gün sürecek olan kamp Bergama Belediyespor tesisleri ve şehir stadyumunda devam ederken bugünden itibaren Kozak bölgesinde Arazi, Joking ve Atletizm çalışmaları hız kazanacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile