Oryantring Milli Takımı Bergama'ya Hayran Kaldı

Oryantring Milli Takımı Bergama'ya Hayran Kaldı

Oryantring Milli Takımının 2012 Güney Avrupa Şampiyonasına hazırlık kampı Bergama'da sürüyor

Oryantring Milli Takımının 2012 Güney Avrupa Şampiyonasına hazırlık kampı Bergama'da sürüyor. Yapmış oldukları çalışmalar hızla devam ederken bir yandan da ören yerlerini gezen milli sporcular Bergama'nın tarihi güzelliklerini ziyaret ettiler.
Yoğun ve hızlı bir tempo ile kamp çalışmalarını yürüten Oryantring Milli takımı çalışmalarına bir gün ara vererek Bazilika, Akropol ve Asklepion ören yerlerini gezdiler. Kozak'ın eşsiz doğal güzelliklerinden sonra ören yerlerini gezme fırsatı buldukları için şanslı olduklarını söyleyen milli sporcular, yorucu kamp çalışmaları arasında bu tür bir ziyarette bulunduklarından dolayı çok mutlu olduklarını belirttiler. Bergama'nın doğal ve tarihi güzelliklerini gittikleri her yerde dile getireceklerini belirten milliler Bergama'da bulunmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ettiler.
Milli takım kamp çalışmalarına Bergama Belediyespor olarak 5 sporcuyla katıldıklarını belirten Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç sözlerine şöyle devam etti: "Oryantring milli takımına ev sahipliği yapmaktan onur duyduk. Ülkemizde yeni bir spor branşı olan Oryantring sporu, bir doğa sporu olarak her yaştan her kesime hitap ederken sporcuların atletik kapasitelerine ek olarak zihin yeteneklerini kullanmalarını gerektirdiği için bu eğlenceli spora gençlerimizin daha fazla önem vermesini sağlamalıyız" dedi. Milli takım kamp çalışmaları Bergama Belediye spor tesislerinde yapılan çalışmaların ardından Cuma günü son bulacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile