OSB Baskani Simsek'ten 25 Aralik Mesaji

OSB Baskani Simsek'ten 25 Aralik Mesaji

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Baskani Cengiz Simsek, 25 Aralik Gaziantep’in düsman isgalinden kurtulusunun yildönümü nedeniyle yaptigi açiklamada, "Atalarimizin 101 yil önce yazdigi kahramanlik destaninin yildönümünü büyük bir cosku ve gururla kutluyoruz" dedi.

Milli mücadelenin sembol sehirlerinden biri olan Gaziantep’in, Anadolu’da kurtulus mesalesinin yakilmasina öncülük ettigini ifade eden OSB Baskani Simsek, "Anteplilerin 101 yil önce her türlü yokluga ragmen gerçeklestirdigi kahramanlik örnegi, Anadolu’yu isgal ederek vatanimizi ve hürriyetimizi elimizden almak isteyen isgal güçlerinin önündeki en büyük engellerden birisi olmustur. 101 Yil önce kurtulus mesalesini yakarak Anadolu’ya örnek olan Gaziantep, bugün de sanayi ve ticaret alanindaki basarilari ile ülke kalkinmasinin örnek sehri olmaya devam etmektedir" dedi.

Baskan Simsek açiklamasinda, "Gaziantep Savunmasi, yürekleri vatan sevgisi ile dolu, bagimsizligi için canini seve seve vermeye hazir Anteplilerin yazdigi bir kahramanlik destanidir. Düsmanin bile takdirini kazanan Gaziantep Savunmasi ile ne kadar övünsek azdir. Bu vesile ile Gazi kentimizin düsman isgalinden kurtulusunun yildönümünü cosku ve gururla kutlarken, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile sehitlerimize yüce Allah’tan rahmet dilerim" ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile