Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nde düzenlenen ödül törenine Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, DOSB Müdürü Tanju Beştaş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Varol ve ödül alacak sporcular katıldı.
Bu yıl düzenlenen spor etkinliklerinin başarılı geçtiğini ve amacına ulaştığını belirten DOSB Müdürü Tanju Beştaş, “Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Kazanmak tabi ki önemli, ama en önemli şey centilmenlikti. Biz kazananı da alkışlayacağız, kaybedeni de, centilmeni olanı da. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. İnşallah gelecek yıl bu etkinliği daha güzel bir şekilde düzenleriz” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından spor müsabakalarında dereceye giren takım ve sporculara protokol üyeleri tarafından kupa ve madalyaları verildi.
Bu yıl düzenlenen spor etkinliklerinde OSB Futbol Ligi’nde şampiyon Ardöküm Takımı olurken, OSB Müdürlüğü ikinci, Nesa Tekstil üçüncü oldu. Futbolda gol krallığı tacını 18 golle OSB Müdürlüğü takımından Berkay Özgür takarken, Eke Tekstil Takımı en centilmen takım seçildi. Futbol Yükselme Grubu’nda Nesa Tekstil birinci, Aslı Tekstil ikinci, Meslek Lisesi üçüncü olurken, 18 golle Ayhan Kara gol kralı, Sarıkaya Ayakkabı da en centilmen takım oldu. Basketbol’da şampiyonluk kürsüsüne Nesa Tekstil otururken, Altınbaşak Tekstil ikinci oldu. Ali Erim de 38 sayı ile sayı kralı oldu. Voleybol Erkeklerde birinci Bahar Tekstil, ikinci Oğuzlar Tekstil, üçüncü Dost Tekstil, en centilmen takım Oğuzlar Tekstil oldu. Voleybol Bayanlar’da Meslek Lisesi şampiyon olurken, ikinciliği Gamateks Tekstil, üçüncülüğü de Mine Kağıt kazandı. Gamateks Tekstil’den Zeliha Leylekoğlu en centilmen sporcusu seçildi .
OSB’de Ödül Gecesi
Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde (DOSB) bu yıl 11'incisi düzenlenen spor müsabakalarının ödül töreni yapıldı.



















