Osman Askin Bak Açiklamasi 'Hatayspor'un Yeni Sezonda Maçlarini Hatay'da Oynamasi Için Gayret Ediyoruz'

Osman Askin Bak Açiklamasi 'Hatayspor'un Yeni Sezonda Maçlarini Hatay'da Oynamasi Için Gayret Ediyoruz'

Gençlik ve Spor Bakani Osman Askin Bak, Hatayspor’un yeni sezonda iç saha maçlarini Hatay Stadyumu’nda oynayabilmesi için gayret ettiklerini belirterek, “Hatayspor’un yeni sezonda Hatay’da oynamasi için gayret ediyoruz" dedi.

Gençlik ve Spor Bakani Osman Askin Bak, çesitli temaslarda bulunmak üzere Hatay’a geldi. Temaslarina valilik ziyareti ile baslayan Bakan Bak, spor kompleksi yapilacak olan egitim arastirma hastanesinde incelemeler yapti. Bakan Bak, Hatay’daki temaslarinin ardindan depremlerde hasar alan Hatay Stadyumu’na gelerek incelemelerde bulundu. Incelemenin ardindan Bakan Bak, açiklamalarda bulundu.

“Sehir için önemli bir takimin, sehirle bulusmasini saglamak istiyoruz”

Deprem sonrasi Hatay Stadyumu’nun zemininin oturmasina ve 1 yil gözlem ve incelemesinin yapildigina deginen Gençlik ve Spor Bakani Osman Askin Bak, Hatay Stadyumu’nun durumunu herkesin merak ettigini belirterek “Biliyorsunuz ki deprem sonrasi büyük yapilarin konulari çok önemli ve iyi etüt edilmesi gerekiyor. Onlara uygulanacak teknolojik hususlarin ve metodun iyi etüt edilmesi gerekiyor. Malumunuz pek çok artçi depremlerle beraber büyük depremin ardindan meydana gelen depremlerle zemini oturmasi ve böylece büyük yapilarin biraz zamana ihtiyaci oluyor. Biz de jeolojik etütlerini uzmanlarla yaptirdik ve insallah çok yakin bir zamanda ihalesini yapip Hatay Stadyumu’nu yeni sezona yetistirmek için gayret edecegiz. Sehir için önemli bir takimin, sehirle bulusmasini saglamak istiyoruz. Hatayspor’un yeni sezonda burada oynamasi için gayret ediyoruz. Inaniyoruz ki en kisa zamanda tamamlayacagiz. Bu noktada bütün hazirliklarimiz bütçesiyle ve her seyiyle hazir. Yakin zamanda ihalesini yapip bu iste uzman bir firmayla beraber kisa sürede tamamlayacagiz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile