Osman Gökçek: Babamla hellalleştik

Osman Gökçek: Babamla hellalleştik

15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında halkı sokağa ilk çağıran Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek o gece yaşadıklarını anlattı.

FETÖ'cü hainler tarafından 15 Temmuz 2016 gecesi gerçekletirilen darbe girişiminin bertaraf edilişinin 1. yılı kutlanırken, 249 şehidimiz dualarla anılıyor.

FETÖ'cülerin darbe girişimine karşı halkı canlı yayında sokağa ilk çağıran Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, o gece yaşadıklarını anlattı.

'İLK BABAM DAVET ETTİ'


Halkı ilk babası Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek'in davet ettiği söyleyen Osman Gökçek 'Benim yayına çıktığımda Başbakan'ın ne konuştuğu anlatılıyordu. Daha Cumhurbaşkanı yayına çıkamamıştı. Bu reaksiyonu vermemin en büyük nedeni babamdı.  Çünkü biz evde buluştuğumuzda o saniye insanları sokağa davet etti.' dedi.

BABAMLA HELALLEŞTİK

Yayına çıkamadan önce babasıyla sarılarak vedalaştıklarını fade eden Gökçek 'O sokağa davet edince bende yayına sokağa davet etmeye geldim. O dedi ki yayına gidersen büyük ihtimalle ya öldürecekler ya alacaklar. Biz de şehit olacağız dedik helalleştik. Hiç unutmuyorum o akşam annem beni telefonla arayarak ağladı. Yayın devam ederken buraya geldiler dediler, ben de yayın devam etsin dedim.' diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile