Osmancık’tan Başbakan Erdoğan’a Destek

Osmancık’tan Başbakan Erdoğan’a Destek

10 Ağustos’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi cumhurbaşkanı adayı olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a bir destekte Çorum’un Osmancık ilçesinden geldi.


AK Parti Osmancık ilçe teşkilatında toplanan bin kişi bankaya giderek cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Başbakan Erdoğan için açılan hesaba bağışta bulundu.

AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Oğuzhan Kaya, bağış kampanyasına hesaba gösterdikleri ilgiden dolayı partililere teşekkür etti. Başbakan Erdoğan’a destek olmak amacıyla vatandaşların adeta birbiri ile yarıştığını dile getiren Kaya, 10 Ağustos’ta yapılacak seçimlerde hep birlikte tarihe tanıklık edeceklerini belirtti.

Bu seçimin demokrasiden yana olanlarla darbelerden yana olanlar arasında olacağını dile getiren Kaya, “Tam bağımsız Türkiye ile 12 yıl önceki muhtaç Türkiye’nin seçimi olacak. Tam bağımsız Türkiye için hedefimiz 2023. Biz de Osmancık olarak Türkiye’nin gücüne güç katacağız. Bu güce güç katmak için harekete geçen hemşehrilerimiz bugün başbakanımızın hesabına bağışta bulundular. Burada yapılan bağıştan öte milli iradeye destek verme arzusudur. İlçemizde gerek gruplar halinde gerekse bireysel olarak başbakan Erdoğan’a destekler yoğun bir şekilde devam ediyor. Bütün hemşehrilerimize milli iradeye verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum ” dedi.

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş da desteklerinden dolayı vatandaşlara teşekkür etti. Daha sonra Karataş ve Kaya, bir grup partili ile birlikte bankaya giderek cumhurbaşkanı adayı Erdoğan’ın hesabına bağışta bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile