Osmaneli Belediyesi Çalışmaları

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, "Osmaneli ilçemizi sanayi ile büyütürken, tarihi ve kültürel değerlerini ortaya çıkartıp, Bilecik'in ve bölgenin parlayan yıldızı yapma çalışmalarımız hızla devam ediyor" dedi.

Şahin, yaptığı açıklamada, göreve geldikleri 3 aylık süre içerisinde birçok proje ürettiklerini ve bakanlıklara teslim ettiklerini belirterek, meclisi olarak uyum içinde çalıştıklarını bildirdi.
Bu süre içerisinde yapılan çalışmalar ve hazırlanan projeler hakkında bilgi veren Şahin, şunları kaydetti:
"Yol çalışmalarına başladık, 2014 sonuna kadar bitireceğiz. Futbol sahası ihalesi tamamlandı. Devlet Hastanesi yanındaki atıl duran sahayı nizami ölçülerine getirip çimlendireceğiz. Eski evlerin alımına devam ediyoruz. Şu an kamulaştırma kararıyla aldığımız ve uzlaştığımız 7 ev oldu. Bu yıl bu rakam 10'nu geçecek. Turizmde öncelikli yöre belediyeleri kapsamına alınarak, mevcut potansiyelimizi daha hızlı ortaya çıkartarak yatırımlara dönüştüreceğiz. Osmaneli'ye yapılacak yatırımları belirlemede Osmaneli halkının iradesi esastır. Osmaneli ilçemizi sanayi ile büyütürken, tarihi ve kültürel değerlerini ortaya çıkartıp, Bilecik ilinin ve bölgemizin parlayan yıldızı yapma çalışmalarımız hızla devam ediyor."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile