Osmaneli'de 15 Temmuz Demokrasi Ve Millî Birlik Günü Dolayisiyla Tören Düzenlendi

Osmaneli'de 15 Temmuz Demokrasi Ve Millî Birlik Günü Dolayisiyla Tören Düzenlendi

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayisiyla sehir mezarligindaki sehitlikte tören düzenlendi.

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde ’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ dolayisiyla sehir mezarligindaki sehitlikte tören düzenlendi.

Törene, Osmaneli Kaymakami Yüksel Ünal, Belediye Baskani Bekir Torun, Cumhuriyet Savcisi Ilyas Öner, Ilçe Jandarma Komutani Tegmen Mustafa Güzel, Ilçe Emniyet Müdürü Vekili Emniyet Amiri Selçuk Karatas, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, sehit yakinlari, gaziler ve vatandaslar katildi.

Osmaneli Ilçe Müftülügü bünyesinde görevli imamlarin Kur’an-i Kerim tilavetinin ardindan Ilçe Müftüsü Recep Isildar tarafindan dua edildi. Daha sonra protokol üyeleri ve vatandaslar, Fatih Camii’ne geçerek burada sehitler için okunan hatim duasi yapildi.

Camide imam hatipler tarafindan okunan Mevlid-i Serifler ve ilahilerin ardindan tüm sehitler için hep birlikte dualar edildi. Osmaneli Belediyesi tarafindan ögle namazi çikisinda vatandaslara helva ikrami yapildi. Osmaneli ilçesinde ’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ nedeniyle belediye binasi önünde saat 21.00’de çesitli etkinlikler düzenlenecek
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile