Osmaneli'de Darbe Girişimine Tepkiler Sürüyor

Osmaneli'de Darbe Girişimine Tepkiler Sürüyor

Bilecik’in Osmaneli ilçesindeki vatandaşlar, 15 Temmuz Cuma akşamı yaşanan darbe girişimine tepkilerini sürdürmeye devam ediyor.

Belediye binası önündeki demokrasi nöbetine, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tezcan Alaç, Osmaneli Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi Başhekimi Ferhat Damkacı, AK Parti İlçe Başkanı Yalçın Karaca, AK Parti İl Genel Meclis üyesi Hakan Özkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Burada konuşan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, ülke üstünde oynanmak istenen oyunun ters çevrildiğine dikkat çekti. Halka seslenen Şahin, "Sizler bu ülkenin kaderini değiştirdiniz. Allah hepinizden razı olsun. Sadece bu ülkedeki o karanlık emelleri olanlara değil, bütün dünyaya çok güçlü bir mesaj verdiniz. Bizler Recep Tayyip Erdoğan’ın eşliğinde bu ülkede inşallah bugünden itibaren bunların yaşanmaması için elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Türkiye’deki her sokakta, meydanda vatan savunması yapılıyor ama tankla tüfekle değil, yürekle yapılıyor. Sizler var oldukça, sizlerin bu duaları, bu kocaman yürek oldukça, hamdolsun bu ülkenin başına hiçbir şey gelmez. Allah’a çok şükür bir liderimiz var. Recep Tayyip Erdoğan. Tek bayrak, tek millet, tek vatan, tek devlet için mücadele ediyor ve etmeye devam edecek. Bizlerde onun arkasındayız. Hep birlikte nöbete devam" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile