Osmaneli Gençlerbilirligi Spor Kulübü Ligden Çekildi

Osmaneli Gençlerbilirligi Spor Kulübü Ligden Çekildi

Bilecik 1. Amatör Lig sampiyonun belli olacagi Play-Off gruplarinda mücadele eden Osmaneli Gençlerbilirligi Spor Kulübü ligden çekildigi duyurdu.

Geçtigimiz gün Sögüt Ilçe Stadi’ndan oynana Sögütspor-1308 Osmaneli Belediyespor maç sonunda yasanan olaylar sonrasi 10’u biber gazindan etkilenen 14 kisi hastanelik olmustu. Ardindan Il Spor Güvenlik Kurulu yarin Osmaneli Ilçe Stadi’ndan oynanacak olan Osmaneli Gençlerbilirligi Spor Kulübü- Sögütspor maçini ’Güvenlik Tedbiri’ nedeniyle Pazaryeri Ilçe Stadi’nda seyircisiz bir sekilde oynanmasina karar verdi.

Tepki gösterip ligden çekildiler

Yasanan bu olaylardan sonra Osmaneli Gençlerbilirligi Spor Kulübü yönetimi yazili bir açiklama yaparak ligden çekildigini duyurarak, "Bilecik Valiligini almis oldugu karar dogrultusunda Osmaneli Gençlerbilirligi Spor Kulübü-Sögütspor arasinda yarin oynanacak olan maçin tarafsiz saha olan Pazaryeri Ilçe Stadina alinmasi kulübümüze sorulmaksizin karar verildigi tarafimiza bildirilmistir. Oysa ki Osmaneli Gençlerbilirligi Spor Kulübü-Sögütspor ile yaptigimiz ilk Play-Off karsilasmasina tek bir seyirci bile götürmeden Sögütspor sahasinda oynanip gelinmisti. Bizim kulüp olarak beklentimiz Sögütspor Kulübü’nün de seyirci getirmeden buradaki müsabakanin Osmaneli Ilçe Stadindan oynanip gitmesi yönünde. Ne var ki valiligimiz böyle bir karar almissa bizim de bu ligde mücadele eden bir kulüp olarak, bu karara uyma zorunlulugumuz var. Bundan kaynakli olarak Osmaneli Gençlerbilirligi Spor Kulübü yönetimi olarak aldigimiz karar dogrultusunda 2023-2024 Play-Off gruplarindan çekildigimiz belirtmek isteriz" dediler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile