Osmaneli Ilçesinde Karayolu Trafik Haftasi Etkinlikleri

Osmaneli Ilçesinde Karayolu Trafik Haftasi Etkinlikleri

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde Karayolu Trafik Haftasi etkinlikleri çerçevesinde trafik polisleri, cadde üzerinde durdurdugu araç sürücülerini ’hayatla yarisilmaz’ mesaji ile bilgilendirerek, trafik kurallarinin önemi anlatildi.

Ankara Caddesi üzerinde bir araya gelen Kaymakam Yüksel Ünal, Belediye Baskani Bekir Torun, Jandarma Komutani Tegmen Mustafa Güzel, Emniyet Müdür vekili Komiser Haci Bekir Aras, Millî Egitim Müdürü Erhan Dös, Trafik Denetleme Sube Müdürlügü ekipleri cadde üzerinde durdurduklari sürücülere yaya yolu konusunda uyarida bulundular. Ögrencilerinin de katildigi etkinlikte ekipler tarafindan görevli kisi veya isikli trafik isareti bulunmayan, trafik isaretleri ve levhalarla belirlenmis kavsak giris-çikislari ile yaya ve okul geçitlerine yaklasirken yavaslanmasi konusunda uyari yapildi. Uyarida ayrica, yaya ve okul geçitlerinde geçit hakki verilmesi, emniyet kemerinin önemi ve trafik kurallarina uymanin önemleri anlatildi. Etkinlik sonunda Kaymakam Ünal ve protokol üyeleri tarafindan ögrencilere çikolata dagitildi.

Uygulamada sürücüler ve ögrenciler ile sohbet eden Kaymakam Ünal, trafik kurallarinin önemine dikkati çekti.

Kaymakam Ünal, daha sonra yaptigi açiklamada, Karayolu Güvenligi ve Trafik Haftasi dolayisiyla Karayolu Trafik Haftasi münasebetiyle polis ve jandarma ekipleri ile birlikte uygulama noktalarinda vatandaslara trafik kurallarina uymalari konusunda uyarilarda bulundu. Sürücülere trafik kurallarina uymalari konusunda bilgilendirmelerde bulunan kaymakam Ünal, Trafik kazalarinin önlenmesi için tüm vatandaslarin trafik kurallarina uymasi gerektigini dile getirdi.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile