Osmangazi Belediyesi'nden Depremzedelere Sosyal Destek

Osmangazi Belediyesi'nden Depremzedelere Sosyal Destek

Osmangazi Belediyesi, Kahramanmaras merkezli 10 ili etkileyen depremin ardindan Bursa’daki misafirhane ve evlere yerlestirilen vatandaslara erzaktan kiyafete, isinmadan psikolojik destege kadar tüm imkanlarini seferber etti.

Türkiye’yi derinden sarsan Kahramanmaras merkezli deprem sonrasi yardim çalismalarini sürdüren Osmangazi Belediyesi, tüm depremzedelerin yaralarini sarabilmek için harekete geçti. “Asrin Felaketi” olarak nitelenen afet ile birlikte Bursa’ya yerlestirilen vatandaslar için kapi kapi gezen Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlügü ekipleri; bugüne kadar 84 adet erzak ve isinma yardimi yaparken, 799 kisiye kiyafet ile ev tekstili, 302 kisiye ise psikolojik destek hizmeti verdi.

Depremin toplum ve özellikle çocuklar üzerinde olusturdugu travmanin etkilerini azaltmak amaciyla bu ziyaretleri gerçeklestirdiklerini söyleyen Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar, en kisa sürede zor günlerin üstesinden geleceklerinin altini çizdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile