Osmangazi Belediyesi'nden Muhtarlara Bilgisayar ve Yazıcı

Osmangazi Belediyesi'nin muhtarlara yönelik sürdürdüğŸü 'Teknolojik Destek' projesi kapsamında, Emek Adnan Menderes Mahalle Muhtarı Yücel Tüfekçi yeni bilgisayar ve yazıcısını teslim aldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Osmangazi Belediyesi, halka daha iyi hizmet verebilmeleri adına ilçedeki muhtarlara sağŸladığŸı teknolojik desteğŸe devam ediyor.

GeçtiğŸimiz yıl 30 Mart Yerel Seçimleri'nin ardından yeni göreve başŸlayan muhtarlara bilgisayar ve yazıcılar dağŸıtan Osmangazi Belediyesi, ihtiyaçları doğŸrultusunda ilçede görev yapan diğŸer muhtarlara da yeni bilgisayar ve yazıcılar temin ediyor.

Osmangazi Belediye BaşŸkanı Mustafa Dündar, Emek Adnan Menderes Mahallesi Muhtarı Yücel Tüfekçi'ye yeni bilgisayar ve yazıcısını teslim ederek, "Görevlerini daha hızlı yerine getirebilmesi, vatandaşŸa daha iyi hizmet sunmaları adına, ihtiyaç duyan muhtarımıza bilgisayar ve yazıcı veriyoruz. GeçtiğŸimiz yıl içerisinde göreve yeni başŸlayan muhtarlarımıza teknolojik destekte bulunduk. şžimdide diğŸer muhtarlarımızın bilgisayar ve yazıcı ihtiyacını karşŸılıyoruz. Gelen talepler doğŸrultusunda ilçemizdeki muhtarlarımıza teknolojik desteğŸimizi sürdüreceğŸiz" ifadelerini kullandı.

Emek Adnan Menderes Mahallesi Muhtarı Yücel Tüfekçi'de büyük bir ihtiyacının Osmangazi Belediyesi tarafından karşŸılandığŸını belirterek BaşŸkan Dündar'a yeni bilgisayar ve yazıcılar için teşŸekkür etti.
 

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile