Osmangazi'de 3 Can Dosta Sicak Yuva

Osmangazi'de 3 Can Dosta Sicak Yuva

Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Dogal Yasam ve Tedavi Merkezi, her gün birçok sokak hayvaninin sicak yuvaya kavusmasina aracilik ediyor.

Türkiye’nin hatta Avrupa’nin en modern hayvan barinagi olan Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Dogal Yasam ve Tedavi Merkezi, sokak hayvanlarinin sagligi ve yeni yuvalar bulabilmesi adina örnek çalismalara imza atiyor. Cerrahi operasyonlardan medikal desteklere, fizik tedaviden çesitli rehabilitasyon imkanlarina kadar her detayin düsünüldügü Sahipsiz Hayvanlar Dogal Yasam ve Tedavi Merkezi, sokak hayvanlarinin bakim ve tedavilerinin yapildigi bir tesis olmaktan öteye geçerek, kuruldugu günden bu yana binlerce can dostu sahiplendirerek de adindan sikça söz ettiriyor.

Barinak ekipleri tarafindan sokakta bulunan 3 yavru köpek, Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Dogal Yasam ve Tedavi Merkezi’ni ziyarete gelen hayvan sever vatandaslar tarafindan sahiplenildi. Barinakta yeni can dostlari ile bulusan vatandaslar, pet shoplardan hayvan satin almak yerine sahiplenmenin önemine vurgu yapti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile