Osmangazi'de Mesleki Egitimler Sürüyor

Osmangazi'de Mesleki Egitimler Sürüyor

Osmangazi Belediyesi’nin, vatandaslara daha iyi hizmet verebilmek için düzenledigi kurum içi mesleki egitim seminerleri devam ediyor. Güvenlik personeline yönelik düzenlenen ve bes gün süren seminerde, güvenlik personeline “Etkili Iletisim ve Zor Insanlarla Basa Çikabilme Yollari” konusunda egitim verildi.

Vatandasa daha kaliteli hizmet sunmak adina personele yönelik egitim programlari düzenleyen Osmangazi Belediyesi, son olarak güvenlik personeline yönelik “Etkili Iletisim” egitimi gerçeklestirdi. Konularinda uzman personel tarafindan güvenlik görevlilerine yönelik düzenlenen ve 5 gün süren egitim seminerine katilan güvenlik personeline, vatandaslarla karsilikli iletisim kurarken dikkat etmeleri gereken konularda bilgiler verildi.

Osmangazi Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen seminere 5 grup halinde katilan personele, belediyenin kapisini çalan vatandaslarla dogru ve etkili iletisim kurmanin yollari hakkinda bilgiler verildi.

Yatirim ve hizmetleriyle Türkiye’de pek çok yerel yönetime örnek bir belediye olduklarini ifade eden Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar, “Bugüne kadar egitim, saglik, spor, çevre ve sosyal sorumluluk gibi, vatandaslarimizin ihtiyaç duydugu her alanda günü kurtarmak degil, kalici yatirim ve hizmetler gerçeklestirdik. Bu yatirimlari yaparken, bir yandan da vatandaslarimiza daha iyi hizmet sunabilmek için, hizmet kalitesini artirmak için personelimize yönelik pek çok egitimler düzenledik. Daha modern ve daha yasanabilir bir Osmangazi için gelistirip hayata geçirdigimiz projeler kadar, vatandaslarimizin kurumdan aldigi hizmet kalitesini artirmak için düzenledigimiz kurum içi egitimlerimiz de, bizim en dikkat ettigimiz konulardan biri. Devlet kapisi olarak vatandaslarimizin ilk çaldigi kapi olan belediyemizde en iyi hizmeti almalari için, personelimize yönelik düzenledigimiz bu tür egitimlerimiz bundan sonrada devam edecek” dedi.

“Etkili Iletisim ve Zor Insanlarla Basa Çikabilmenin Yollari” konulu egitim seminerinin sonunda, seminere katilan personele sertifikalari, Osmangazi Belediyesi Insan Kaynaklari ve Egitim Müdürü Hasine Ardali tarafindan verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile