Osmangazi'de Metruk Bina Mesaisi

Osmangazi'de Metruk Bina Mesaisi

Osmangazi Belediyesi, insan sagligini tehdit eden ve çevre kirliligine neden olan metruk yapilari yikarak, ilçenin çehresini degistiriyor.

Osmangazi’yi metruk binalardan temizlemek adina yogun bir mesai harcayan Osmangazi Belediyesi, insan sagligini tehdit eden ve çevre kirliligine neden olan metruk yapilarin tespitini yaparak, yikimini gerçeklestiriyor. Atil vaziyette bulunan ve kent estetigini bozan metruk yapilarin, madde bagimlilarinin mesken tutmasi sebebiyle vatandaslar için tehlike arz ettiginin bilincinde olan Osmangazi Belediyesi, ilçeyi metruk binalardan temizlemek adina yogun mesai harciyor. Ilçenin dört bir tarafini mercek altina alarak metruk yapilari tespit eden Yapi Kontrol Müdürlügü ekipleri, son olarak Küplüpinar Mahallesi’ndeki metruk bir binanin daha yikimini gerçeklestirdi. Yikimin ardindan ortaya çikan molozlar, belediye ekipleri tarafindan kamyonlara yüklenerek yikim alani temizlendi.

Belediye ekipleri, vatandaslarin can ve mal güvenligini tehdit eden metruk binalarin, yürürlükteki yasa ve yönetmeliklere göre yikimlarinin devam edecegini söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile