Osmangazi'den Engelli Ve Yaslilar Için Anlamli Isbirligi

Osmangazi'den Engelli Ve Yaslilar Için Anlamli Isbirligi

Sosyal belediyecilik alaninda örnek çalismalar yürüten Osmangazi Belediyesi, Bursa Kuaförler Odasi isbirligiyle anlamli bir protokole imza atti.

Osmangazi Belediyesi Bakim ve Rehabilitasyon Merkezi (BAREM), engelli ve alzheimer hastasi vatandaslarin hayatini kolaylastirmak için hizmet veriyor. Özel ihtiyaçlari olan vatandaslarin rehabilitasyonuna yönelik büyük bir ihtiyaca cevap veren merkezden faydalananlar için Osmangazi Belediyesi ile Bursa Kuaförler Odasi ortak bir çalisma baslatti. BAREM’de gerçeklestirilen protokol imza törenine Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar’in yani sira Bursa Kuaförler Odasi Baskan Vekili Atinç Alpa ile Nalan Sofulu katildi.

Imzalanan protokol çerçevesinde Osmangazi Engelli Bakim Merkezi (OBAM) ile Alzheimer Gündüz Bakim Merkezi (ALBAM) biriminde kayitli üyelere kuaför ve kisisel bakim hizmetlerinin ücretsiz olarak yapilacagini belirten Baskan Mustafa Dündar, “Türkiye’de bir ilk olan BAREM, ciddi anlamda sosyal belediyecilikte zirve haline geldi. Insanlar için büyük bir moral kaynagi, ülkemiz için ise büyük bir örnek teskil etti. Bizler, bu anlamda Bursa Kuaförler Odasi ile önemli bir isbirligine imza attik. Burada engelli ve yaslilarimiza güzel bir hizmet sunacagiz. Hayirlara vesile olmasini diliyorum” ifadelerini kullandi.

Bursa Kuaförler Odasi Baskan Vekili Atinç Alpa da BAREM’in Türkiye’ye örnek essiz bir merkez oldugunu belirterek, böylesine önemli bir sosyal sorumluluk projesinde bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarini söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile