Törene katılan AK Parti Grup Başkan Vekili ve Samsun Milletvekili Suat Kılıç, Bursa‘da güzel gelişmeler olduğunu, hükümetin desteğiyle belediyecilik imkanlarından Bursa‘nın bütün ilçelerinin sınırsız bir şekilde yararlandığını söyledi. Belediyeciliğin insana hizmetin önemli bir aracı olduğunu ifade eden Kılıç, "Belediye her alanda halkın yanında olmak mecburiyetindedir. Belediye başkanlarının eski adı "şehremini"‘dir, yani şehrin güvenilen, şehirlerin emanet edildiği insan demektir. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, bu anlamda şehrin eminidir" dedi.
AK Parti‘de belediyeciliğin duayeninin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyleyen Kılıç, bu yüzden Erdoğan‘ın her belediye başkanını yakından takip edip onların hamiliğini yaptığını belirtti. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar‘ın gayet iyi bir vizyon çizdiğini kaydeden Kılıç, yeni araçların Bursa‘ya hayırlı olmasını diledi.
Osmangazi Belediye Başkanı Dündar ise, zabıta hizmetlerinin daha verimli yürütülebilmesi için alınan araçların son teknolojiyle donatılmış navigasyon ve araç takip sistemine sahip olduğunu, bu sayede ekiplerin anında gereken yerde olacağını anlattı.
Konuşmaların ardından Kılıç ve Dündar gingerlara binerek tur attı. Zabıtaya alınan ticari tipteki araçları da inceleyen Kılıç, direksiyon başına geçerek basın mensuplarına poz verdi.
Osmangazi Zabıta Müdürlüğü‘ne alınan araçlar internet üzerinden sevk ve idare edilebilecek. Vatandaştan gelen şikayetler doğrultusunda araçlar navigasyon ve takip sistemi sayesinde istenilen bölgeye yönlendirilecek.
Törene AK Parti Bursa milletvekilleri Altan Karapaşaoğlu, Sedat Kızılcıklı ve İl Başkanı Sedat Yalçın‘ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.
Osmangazi Zabıtasına Ginger Dopingi
Osmangazi Belediyesi tarafından zabıta teşkilatına alınan 13 ticari tipte araç ile 2 ginger törenle hizmete girdi. Gıda terörüne karşı savaş açan zabıta, yeni araçlarla vatandaşın sağlığını koruyacak.



















