Osmaniye'de 21 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler otoban üzerinde bir TIRda yaptıkları aramada piyasa değeri 108 bin TL olan 21 bin 500 paket kaçak sigara e

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler otoban üzerinde bir TIRda yaptıkları aramada piyasa değeri 108 bin TL olan 21 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirdi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri biri ihbar üzerine harekete geçti.

Görevliler Gaziantep'ten Adana'ya gitmekte olan ve bir lojistik firmasının ismi yazılı Abdurrahman T. idaresindeki kapalı kasa TIRı otoban yolunda durdurarak arama yaptı.

Yapılan incelemede aracın Habur sınır kapısından 850 çuval nohut ile çıkış yaptığı ve Adana'ya gittiği belirlendi.

Aracın dorse kısmında yapılan kontrolde arka kapaklarından birinde mühür olduğu, diğerinde olmadığı görüldü.

Araç, sürücü Abdurrahman T. ve Hasan T. ile Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Aracın mühürsüz kapağı açılarak yapılan aramada beyaz çuvallar içerisinde değişik markalarda 21 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Yakalanan her iki şahsın yapılan incelemelerinde " 5607 Sayılı Kanuna Muhalefet ve Hırsızlık" suçlardan kayıtlarının olduğu bildirildi.

Kaçak sigaralar ile araca el konurken yakalanan 2 şahıs hakkında da yasal işlem yapıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile