Osmaniye'de Doga Yürüyüsü Düzenlendi

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulunca, "15 Temmuz Sehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayisiyla doga yürüyüsü düzenlendi.

Etkinlikte, Vali Erdinç Yilmaz ve OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun'un da yer aldigi katilimcilar, Osmaniye Dagcilik ve Doga Sporlari Kulübü (ODAK) üyelerinin rehberliginde Karaçay Selalesi'ne yürüdü.

Uzun, etkinlige katilanlara tesekkür ederek, "Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslari basta olmak üzere vatan ve bayrak için canlarini seve seve feda eden tüm sehitlerimiz ile 15 Temmuz sehitlerimizi, ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmetle, minnetle, saygiyla aniyorum. Ruhlari sad, mekanlari cennet olsun." ifadesini kullandi.

Yürüyüse, Garnizon Komutani Albay Gürsel Kanca, Il Jandarma Komutani Albay Zafer Tombul, Il Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumus ve Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Kürsat Hazar da katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile