Osmaniye'de Üreticilere 220 Bin Sebze Fidesi Dagitildi

Osmaniye'de Üreticilere 220 Bin Sebze Fidesi Dagitildi

Osmaniye’de hibe destekli domates, patlican ve biber fideleri üreticilere dagitildi.

Bahçe ilçesinde Tarim Arazilerinin Kullaniminin Etkinlestirilmesi Projesi çerçevesinde yüzde 75’i Tarim ve Orman Bakanligi hibesiyle temin edilen domates, patlican ve biber fideleri, üreticilere dagitildi. Bahçe Üstü Kapali Pazar Yerinde düzenlenen programa Vali Erdinç Yilmaz, Tarim ve Orman Il Müdürü Mustafa Ilmeç, ilçe protokolü ve üreticiler katildi.

Tarim ve Orman bakanligi olarak çiftçilerin her daim yanlarinda olduklarini söyleyen Il Müdürü Mustafa Ilmeç,’ Tarim Arazilerinin Kullaniminin etkinlestirilmesi projesi (TAKEP) çerçevesinde yüzde 75 hibe ile üreticilerimize biber, domates ve patlican olmak üzere 220 bin fide dagitacagiz, sebze fidelerinin üreticilerimize hayirli olmasini temenni ederim’ dedi.

Üreticilerle bir arada olmaktan mutluluk duydugunu ifade eden Vali Yilmaz ise “Fidelerin üreticilerimize kazandirilmasinda basta yüzde 75 hibe saglayan Tarim ve Orman Bakanligimiza ve emegi geçen herkese tesekkür ediyoruz. Her zaman çiftçilerimizin yüzünün gülmesini ve onlara bir nebze olsun destek olabilmeyi her zaman çok istiyoruz. Devletimiz, bu anlamda birçok destegi veriyor, vermekte. Ne kadar destek olursak o kadar anlamli ve o kadar faydali olacagina inaniyorum" ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile