Osmaniye Ve Hatay'da Cumhurbaşkanı Heyecanı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Osmaniye ve Hatay programına yarın başlıyor.

Yarın sabah uçak ile Ankara'dan Adana'ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, saat 11.10'da Osmaniye Valiliği'ne gelecek. Burada Vali Celalettin Cerrah'ı ziyaret edecek olan Gül, vatandaşlara da konuşma yapacak. Saat 12.00'da Garnizon Komutanlığı'nı ziyaretinin ardından esnafı da ziyaret edecek olan Gül, ardından Belediye Başkanı Kadir Kara'ya ziyarette bulunacak. Polis Evi'nde onuruna verilen öğle yemeğine katılacak olan Gül, saat 15.30'da Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi'nde düzenlenecek 2010/2011
Akademik Yılı açılış törenine katılacak. Cumhurbaşkanı Gül, buradaki törenin ardından Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'ne geçecek ve bazı incelemelerde bulunduktan sonra Hatay'a hareket edecek.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Hatay programı tam olarak netleşmezken saat 18.00'da Hatay'a gelmesi ve Otoman Palace'ye yerleşmesi bekleniyor.
Gül'ün ziyareti öncesinde Hatay genelinde geçiş güzergahlarının tamamında güvenlik güçleri alarma geçirildi. Cumhurbaşkanı Gül'ün henüz basına açıklanmayan programı kapsamında ziyaret edeceği yerler Cumhurbaşkanlığı Korumaları tarafından didik didik aranıp kontrol noktaları oluşturuldu.
Korumalar özellikle Antakya merkezde bulunan Ortodoks Kilisesi, Havra başta olmak üzere Cumhurbaşkanı Gül ve beraberindeki heyetin ziyaret edeceği noktalarda incelemeler yaptı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile