Osmanli Ocaklari Genel Baskani Canpolat Açiklamasi 'Aslinda Dogu Perinçek Degil, Türkiye Hedefte'

Osmanli Ocaklari Genel Baskani Canpolat Açiklamasi 'Aslinda Dogu Perinçek Degil, Türkiye Hedefte'

Osmanli Ocaklari Genel Baskani ve Ocak Partisi Onursal Baskani Kadir Canpolat, "Dogu Perinçek’i hedef alanlar aslinda Türkiye’yi hedef almaktadir, onu hedef almak düsman sevindirmektedir” dedi.

Osmanli Ocaklari Genel Baskani Canpolat, yaptigi yazili açiklamayla gündeme iliskin degerlendirmelerde bulundu. Türkiye cephesinin zayiflatilmak istendigine dikkati çeken Canpolat, “Her firsatta hükümetimizi ve hükümetin destekçileri nedense, her nedendir bilinmez ama illegal yöntemlerle hedef aliniyor. Dogu Perinçek, sadece Türkiye siyasetinde degil, Türkiye cephesinde yer almis ve bu ugurda her türlü mücadele ve müdafaaya soyunmus bir degerdir. Onu hedef almak birligimizi hedef almaktir. Onu hedef almak düsman sevindirmektir. Bu anlamda siyasi mevcutlarin elinden bir sey gelmiyor olacak ki susamislarin ocagina düsmüs ve onlarin üzerinden Türkiye’ye ayar verilmeye çalisildigini gözlemliyoruz” dedi.



Canpolat, açiklamasina söyle devam etti:

“Türkiye cephesini hedef alan, yipratmak isteyen her kurum, kurulus veya bireyler iyi bilmelidirler ki, Osmanli Ocaklari ve Ocak Partisi 15 Temmuz suuru ve ruhuyla Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a yani ülkeye sahip çiktigi ölçülerde yine Türkiye cephesine ve onun bireylerine sahip çikacaktir.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile