Osmanli Ocaklari Genel Baskani Canpolat Açiklamasi  'HDP Yeni Bir Parti Kurup Millet Ittifaki'nda Yer Alacak'

Osmanli Ocaklari Genel Baskani Canpolat Açiklamasi 'HDP Yeni Bir Parti Kurup Millet Ittifaki'nda Yer Alacak'

Osmanli Ocaklari Genel Baskani Kadir Canpolat, katildigi bir canli yayinda, "IYI Parti içindeki ülkücü, milliyetçi ve Müslüman Türkler tasfiye edilecek ve HDP yeni kurulan parti ile uzlasi ile Millet Ittifaki’nda yer alacak” dedi.

Osmanli Ocaklari Genel Baskani Kadir Canpolat, katildigi canli yayinda Türkiye’de Cumhur Ittifaki disinda iki ittifak oldugunu söyledi.

Canpolat, ”Bunlardan biri Millet Ittifaki, digeri ise kargasa ittifakidir. Bu kargasanin adi HDP’dir. HDP Millet Ittifaki’nda bir türlü yer alamamakta, bu yüzden kargasa olusturmaya çalismakta, Müslüman Türkler IYI Parti’den, Müslüman Kürtler de HDP‘den tasfiye edilerek farkli bir güçlenme çabasi görülmektedir. Müslüman Kürtler’in HDP‘den tasfiye süreci, HDP’nin bir baska parti ile Millet Ittifaki’nda yer almasiyla saglanacaktir. Burada amaç Türkiye’yi bölmektir ve bu bölme projesinin adi sudur: HDP mevcut partisini kapatacak, baska bir siyasi parti kuracak; o siyasi parti ile de Millet Ittifaki’nda yer alacaktir. Diger taraftan projenin emri sudur: IYI Parti içindeki ülkücü, milliyetçi ve Müslüman Türkler tasfiye edilecek ve HDP yeni kurulan parti ile uzlasi ile Millet Ittifaki’nda yer alacak. Projeyi bu sekilde okuyor ve degerlendiriyoruz. Milletimizi bu anlamda uyariyoruz. Millet Ittifaki yeni bir projenin uygulamasina geçmistir ve nitekim IYI Parti’nin genel baskan yardimcilari da bu sebeple görevden alinmistir. HDP yeni bir parti kurma asamasindadir. HDP‘nin kuracagi yeni parti Türkiye’nin sesi olamaz, bu yüzden sahsi fikrim partinin adi Amerika’nin sesi veya baska bir yerin sesi olabilir” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile