Otel Yangininda Yaralanan Personel Istanbul'a Nakledildi

Otel Yangininda Yaralanan Personel Istanbul'a Nakledildi

Mugla’nin Bodrum ilçesinde 5 yildizli bir otelde çikan yanginda yaralanan otel personeli, ambulans uçakla Istanbul’a nakledildi.

Önceki gün gece saatlerinde Torba Mahallesi Kaynar mevkisi Usuluk Sokak’taki 5 yildizli bir otelin dogalgaz tankinda bilinmeyen bir nedenle baslayan yangin, personel lojmanina sirayet etmis, yangina müdahale etmeye çalisan otel personeli 39 yasindaki Aydin Göçer yaralanmisti. Itfaiye, Orman ve Mugla 911 Arama Kurtarma ekiplerinin müdahale ettigi yangin, güçlükle söndürülmüstü. Yanginda neredeyse alev topuna dönen personel lojmani, tamamen yandi. Vücudunda yüzde 72 oraninda yanik oldugu belirlenen otel personeli Aydin Göçer, Mugla Sitki Koçman Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altina alindi. Göçer’in yanik konusunda daha donanimli olan baska bir hastaneye nakledilmesine karar verildi.

Ambulansla Milas-Bodrum Havalimanina getirilen yarali, Saglik Bakanligina ait ambulans uçakla Istanbul’daki Dr. Lütfi Kirdar Kartal Egitim ve Arastirma Hastanesi Yanik Tedavi Merkezine nakledildi.

Aydin Göçer’in tedavisinin bu hastanede devam edecegi bildirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile