Otelin Organik Atiklari Topraga Geri Kazandiriliyor

Otelin Organik Atiklari Topraga Geri Kazandiriliyor

Yüregir Belediyesi ile imzalanan protokol çerçevesinde kentteki bir otelin organik atiklari topraga geri kazandirilacak.

Yüregir Belediyesi Biyobozunur Atik Yönetimi Projesi çerçevesinde otelin organik atiklarinin kompostlanarak topraga geri kazandirilmasini amaçlayan protokol, Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir ile otelin genel müdürü Can Aksit arasinda imzalandi.

Yapilan isbirligi çerçevesinde, otelin mutfagindan çikan organik atiklar ve peyzaj alanindan kaynaklanan budama atiklari, Yüregir Belediyesi Biyobozunur Atik Tesisi’nde kompostlanarak topraga geri kazandirilacak.

Sürdürülebilir ve yesil odakli geri dönüsüm projeleri ile Adana için önemli adimlar attiklarini kaydeden Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, ‘Biyobozunur Atik Projesi’ çerçevesinde 1 yilda yaklasik 4 bin ton kompost ürettiklerini söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile