Otizmli Çocukların Dünyasından: 'Sessiz Çığlıklar'

Otizmli Çocukların Dünyasından: 'Sessiz Çığlıklar'

2 Nisan Dünya Otizm Günü nedeniyle Antalya Aspendos ve Kaleiçi Rotary kulüplerinin desteğiyle Ramazan Hatice Savaş Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi ve İş Eğitim Merkezi, 'Sessiz Çığlıklar' isimli özel sergiyi Antalyalılar ile buluşturacak.

Otizmin toplum içindeki bilinirliğini artırmak amacıyla açılan sergide, otistik çocukların güncel yaşamlarından kareler yer alıyor. Özdilek Park AVM'de 2 Nisan tarihinde açılacak olan sergide otizmli çocukların günlük yaşamlarını inceleyen ve onları fotoğraflayan Arif Ömer Karul, Berrin Tor, Engin Erol, Mustafa Tor, Neslihan Keltek, Nihal Demir, Zeki Ulusoy'un fotoğrafları Antalyalılarla buluşacak.

Nisan ayının 'Otizmde Farkındalık' yaratmak için belirlenen bir ay olduğunu ifade eden Ramazan Hatice Savaş Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi ve İş Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Yıldız, “Bizler otizmin toplum tarafından daha iyi anlaşılması için Nisan ayında çok sayıda farklı etkinlik düzenlemeye çalışıyoruz. Fotoğraflar belge niteliğinde. Otistik çocuklarımızın yaşamından kareler onları anlamak, onları anlatmak için bu kareleri görmek gerek” dedi.

Sergi 6 Nisan tarihine kadar açık kalacak .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile