Otizmli Gencin Kimlik Bilgileriyle Hirsizlik Yapan 2 Süpheli Tutuklandi

Otizmli Gencin Kimlik Bilgileriyle Hirsizlik Yapan 2 Süpheli Tutuklandi

Malatya’da çapa motoru çalan hirsizlar suçüstü yakalandi. Yakalanan süphelilerin otizmli bir sahsa ait kimlik bilgileri ile baska bir hirsizlik olayina da karistiklari ortaya çikarildi.

Malatya’nin Battalgazi ilçesi Hanimin Çiftligi Mahallesinde geçtigimiz günlerde sabaha karsi 2 sahsin çaba motorunu iteleyerek götürdügünü fark eden bekçiler sahislari durdurdu. Yapilan arastirmalarda sahislarin çapa motorunu bir evden çaldiklari tespit edilince gözaltina alindilar. Karakolda yapilan incelemede ise ayni süphelilerden birinin geçtigimiz Aralik ayinda yine Orduzu Mahallesi’nde bir çapa motoru hirsizligi olayina karistigi da belirlendi. Süpheli F.B.’nin Bursa’da yasayan bir otizmli sahsin kimlik bilgilerini kullanarak Aralik ayinda çaldigi çapa motorunu satin aldigini gösterdigi ve o dönem serbest birakildigi anlasilirken yapilan inceleme de satis sözlesmesinin de sahte oldugu belirlendi.

Polis merkezindeki sorgulari tamamlanan 2 süpheli daha sonra çikarildiklari mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile