Oto Faresini Dövmesi Yakalattı

Oto Faresini Dövmesi Yakalattı

Park halinde bir araçtan çanta çaldığı iddia edilen zanlıyı dövmesi ele verdi. Polis, güvenlik kamerasından kimliğini tespit edemediği zanlıyı, kolundaki dövme sayesinde yakaladı.

Edinilen bilgilere göre olay 19 Mayıs tarihinde Sancaktepe‘de gerçekleşti. Kiraladıkları araçla bir marketin önünde duran iki şahıs, başka bir aracın arka koltuğundaki çantayı çaldı. Şahıslardan biri aracı kontrol ederken, diğer ise arka koltukta içerisinde 3 adet bilezik ve 2 bin 640 bin TL olan çantayı çaldı. Soygunun hemen ardından kucağında çocuğuyla gelen araç sahibi Erol Bilikbaş aracının soyulduğunu fark edince polise başvurdu.

İstanbul Emniyeti Asayiş Şubesi Oto Hırsızlık Bürosu ekipleri olayla araştırmalara koyuldu. Kameralardaki görüntülerden yola çıkan polis, görüntülerin bulanık olması nedeniyle zanlıları tespit etmekte sıkıntı yaşadı ancak bir zanlının kolunda dövme olduğunu fark etti. Araştırmayı derinleştiren dedektifler, daha önce de kaydı olan Metin P.‘yi (36) Pendik‘te bir eve düzenledikleri operasyonda gözaltına aldı. Zanlının ismi tespit edilemeyen suç ortağı ise halen aranıyor. Asayiş Şubede ifadesi alınan Metin

P. Kartal Adliyesine sevk edildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile