Otobüs Soförü Tartistigi Yolcuyu Dövdü

Otobüs Soförü Tartistigi Yolcuyu Dövdü

Kocaeli’nin Izmit ilçesinde bir yolcu soförünün tartistigi yolcuyu darp ettigi anlar, vatandaslar tarafindan cep telefonu ile görüntülendi. Yasanan olayin ardindan sürücü hakkinda sorusturma baslatildi.

Edinilen bilgilere göre, Kocaeli’nin Izmit ilçesinde Izmit kent merkezi ve Gündogdu Mahallesi arasinda sefer yapan bir otobüste seyahat eden yolcu, durakta durmadigi iddia edilen otobüs soförüne tepki gösterdi. Otobüs soförünün, otobüs duraginda durmasi için butona basilmasi gerektigini söylemesi üzerine, iddialara göre ismi ögrenilemeyen yolcu tepki göstermeye devam etti.

Vatandaslar tarafindan saniye saniye görüntülendi

Otobüs soförü ve vatandas arasinda çikan tartisma kisa sürede büyüyerek kavgaya dönüstü. Otobüs soförü, yolcuya vurmaya basladi.

Bazi vatandaslar araya girerek kavgayi ayirmaya çalisti. Kavga ani ise vatandaslar tarafindan cep telefonu ile saniye saniye görüntülendi.

Sürücü hakkinda sorusturma baslatildi

Konu ile ilgili Ulasimpark A.S. tarafindan yapilan açiklamada, soför hakkinda sorusturma baslatildigi belirtilerek, “Daha önce onlarca kez ‘hayata, insana ve canliya’ dokunarak gögsümüzü kabartan toplu tasima personelimiz kent halkinin daha konforlu ve rahat ulasim imkani için yogun bir tempo ile çalismaktadir. Ancak çalisma arkadaslarimizdan bir tanesi ne yazik ki üzüntü veren ve asla tasvip etmeyecegimiz bir olaya sebebiyet vermistir. Bugün saat 13.20 sularinda Gündogdu bölgesinde bir sürücümüzün karistigi hadiseyi üzüntü ile tespit ettik. Asla kabul etmeyecegimiz ve gögsümüzü çok defa kabartan sürücü arkadaslarimizi da zan altinda birakan bu davranis için, sürücü hakkinda idari sorusturma baslatilmistir. Sorusturma kapsaminda ise olaya karisan sürücü, sorusturma tamamlanincaya degin görevden el çektirilmistir. Bu kapsamda baslatilan sorusturma en kisa sürede sonuçlandirilacak ve kamuoyu ile ayrica paylasilacaktir. Ulasimpark AS olarak bundan önce oldugu gibi bundan sonra da insana ve canliya deger veren anlayisimizi kararlilikla sürdürecegimizi belirtmek isteriz. Yasanilan bu talihsiz olaydan ötürü tüm Kocaeli halkindan ve yolcularimizdan özür dileriz” ifadelerine yer verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile