Otobüs Terminalinde Bayram Yogunlugu

Otobüs Terminalinde Bayram Yogunlugu

Kurban Bayramina sayili günler kala Afyonkarahisar Sehirler Arasi Otobüs Terminalinde yogunluk olustu. Vatandaslar bayram öncesi biletlerini alarak tatil yolunu tuttu.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan Kurban Bayrami tatilinin 9 gün olacaginin açiklanmasinin ardindan tatile otobüsle gitmeyi tercih eden vatandaslar Afyonkarahisar Sehirler Arasi Otobüs Terminalinde yogunluk olusturdu. Normallesme süreciyle birlikte bu yil günler öncesinden tiklim tiklim dolan terminalde ihtiyaci karsilama için ek seferler düzenlendi.

Afyonkarahisar Otobüs Terminali Müdür Yardimcisi Muhittin Könül, bu bayramda eski bayramlara göre daha fazla yogunluk olustugunu belirtti.

Könül, “Otogarda yogunluk olusmaya basladi.

Vatandaslarimiz bayram tatilini hizli bir sekilde yapmak için yollara koyuldu. Pandemiden dolayi insanlar kapana kapana artik bayramin tadini çikartmak istiyorlar. Yolcularimiza tavsiyemiz, simdiden biletlerini almalarinda fayda var. Çünkü çok yogunluk basladi.

Suanda ek serleri de baslattik. Eski bayramlara göre daha fazla yogunlugumuz var. Otogarimizda sosyal mesafe kurallari noktasinda personelimiz sürekli uyari yapiyor. Bizlerde dezenfektan olsun maskeler olsun sürekli yolcularimiza uyari yapiyoruz. Yolcularin maskeleri yoksa onlara maske dagitiyoruz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile