Otobüse molotof attığı iddia edilen zanlılar adliyeye sevk edildi

İzmir'in Narlıdere ilçesinde, bir belediye otobüsüne motolof kokteylli ve taşlı saldırıda bulunarak iki kişinin yaralanmasına sebep oldukları iddiasıy

İzmir'in Narlıdere ilçesinde, bir belediye otobüsüne motolof kokteylli ve taşlı saldırıda bulunarak iki kişinin yaralanmasına sebep oldukları iddiasıyla yakalanan beş kişiden dördü adliyeye sevk edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, korsan gösteri yaparak belediye otobüsüne taş ve molotof kokteyli attığı iddiasıyla biri kadın beş kişiyi gözaltına aldı. Terörle Mücadele Şubesi'nde işlemleri tamamlanan M.K. (18) adlı kadın ile S.A. (26), E.G. (24) ve F.A. (22) adliyeye sevk edildi. Yaşı küçük olan Ş.A. (17) ise Çocuk Şubesi Müdürlüğü'ne teslim edildi. Zanlılara ait ikametlerde yapılan aramalarda ise terör örgütü PKK içerikli yasak yayınlar ele geçirildi. Yayınlardan büyük kısmının, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın, örgütün gençlik yapılanmasıyla ilgili direktiflerini içeren dergiler olduğu kaydedildi. Gözaltına alınan zanlıların suçlamaları kabul etmediği fakat görgü tanıkları tarafından teşhis edildikleri kaydedildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile