Otobüse Tirmanan Magandalarin Tehlikeli Yolculugu Kameraya Yansidi

Otobüse Tirmanan Magandalarin Tehlikeli Yolculugu Kameraya Yansidi

Tekirdag’da otobüsün arkasina tirmanarak yolculuk eden iki gencin can güvenligini hiçe saydigi anlar, bir vatandasin telefon kamerasiyla görüntülendi.

Trafikte seyreden halk otobüsüne tutunarak yolculuk eden iki genç, baslarina gelebilecek kaza tehlikesini umursamadi. Çorlu ilçesi Kazimiye Mahallesi Salih Omurtak Caddesi üzerinde iki gencin, otobüsün arkasina tutunarak yolculuk ettigi o anlar, bir vatandasin telefon kamerasina takildi. Ilçenin islek yollarindan Salih Omurtak Caddesi üzerinde bir vatandas tarafindan çekilen görüntüde, iki gencin halk otobüsünün arka kaportasina çikarak yolculuk ettigi gözlendi. Kaza tehlikesi umurunda bile olmayan iki gencin tehlikeli yolculugu, görenlerin yüregini agzina getirdi. Kazaya davetiye çikaran bu gençlerin umursamaz tavirlari dikkat çekerken, trafigi tehlikeye düsürdükleri yetmedigi gibi sürücü ve vatandaslarin da sinirlerini gerdi.

Öte yandan, daha önce de benzer olaylar yasanmasina ve polis tarafindan ceza kesilmesine ragmen, bazi sorumsuz gençlerin uslanmadigi görülüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile