Otokoç 2. El 'In Gaziantep Bayisi Açildi

Otokoç 2. El 'In Gaziantep Bayisi Açildi

Ikinci el araç pazarinin lideri Otokoç 2. el’in bayisi Gaziantep’te hizmete girdi. Ikinci elde kurumsallasmanin yayginlasmasina öncülük eden Otokoç 2. El, 2026 sonuna kadar 35 bayiye ulasmayi hedefliyor.

Ikinci el araç satisinda Türkiye’nin lideri konumunda bulunan Otokoç 2. El, giderek büyüyen ikinci el pazarindaki ihtiyaçlara cevap verme ve tedarik kanallarini gelistirme stratejisi yönünde satis kanallarini çesitlendirerek bayilik agi olusturmaya yeni subelerle devam ediyor. Otokoç 2. el’in Gaziantep bayi açilisi, 7 Mayis 2024 Sali günü Gaziantep’te gerçeklesti. Bayi açilisi vesilesiyle düzenlenen tören, Otokoç Otomotiv Lideri Inan Ekici, 2. El ve Filo Operasyonlari Is Birimi Lideri Birkan Çaliskan, Pazarlama ve Dijital Platformlar Lideri Esra Arslanbas Kaynak, 2. El Perakende ve Network Lideri Taylan Filiz, Bayi Sahibi Ismail Kurtul’un yani sira, davetlilerin ve basin mensuplarinin katilimiyla gerçeklesti.

“2024 sonu hedefi 20 bayi”

Ikinci el otomotiv sektörünün uzun süredir tüm dünyada oldugu gibi ülkemizde de tutarli bir sekilde büyümeye devam ettigini, öncülük ve güven vizyonu dogrultusunda attigi adimlarla 96 yildir sektörde standartlari belirleyen Otokoç Otomotiv çatisi altinda çözüm saglayan Otokoç 2. elin de sektöründe ilk akla gelen marka olarak konumlandigini belirten Otokoç Otomotiv Lideri Inan Ekici, “Sektöre kurumsal bir yaklasim getirerek araç satisi, ayni gün nakit ile araç alimi, profesyonel ekspertiz hizmetleri, yaygin hizmet agi, temassiz teslimat ve online satin alma gibi yenilikçi seçenekleriyle ikinci el araç konusunda güven noktasi olarak faaliyet gösteren Otokoç 2. El markamizla, bugün itibariyla Türkiye çapinda 30 lokasyonda hizmet veriyoruz. Otokoç 2. El olarak araç satin alirken veya satarken tüm süreçlerin en kolay, hizli ve seffaf sekilde gerçeklesmesini sagliyor, katma degerli hizmetlerimizle müsterilerimize her zaman yanlarinda oldugumuzu hissettiriyoruz. Bunun yani sira Türkiye’de 2023 yilinda toplam 8,8 milyon adet satisin gerçeklestigi kurumsal ikinci el araç pazarinda 2024 yilinda 50 bini asan satis adediyle liderlik konumumuzu da sürdürecegiz. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyilina baslamanin heyecani ve enerjisi ile Otokoç Otomotivliler olarak biz de tipki Cumhuriyet gibi tüm faaliyetlerimizin merkezine insani koyuyor; yalnizca sirketimizin degil, sektörümüzün, ülkemizin ve dünyamizin daha iyi özellikler kazanarak gelismesi ve ilerlemesi için bir asra yakin süredir hiç durmadan çalisiyoruz. Bu çerçevede, Otokoç Otomotiv’in sektöründeki liderlik ve önderlik konumunu daha da pekistirecek hamlelerimiz ve giderek büyüyen ikinci el sektöründeki ihtiyaçlara cevap verme ve tedarik kanallarini gelistirme stratejimiz yönünde, bayilik agimizi büyütmeye devam ediyoruz. Bugün itibariyla kiymetli sehrimiz Gaziantep’te attigimiz bu adim, Otokoç 2. El çalisanlari için oldugu kadar Gaziantep kentine ve halkina da katki saglayacak bir sürecin baslangici olma özelligi tasiyor. Tarihi Ipek Yolu üzerinde yer alan ve her döneminde kültür ve ticaret merkezi olma özelligini koruyan Gazi sehrimiz Antep’te bulunmaktan gurur duyuyoruz. Otokoç 2. El Gaziantep bayimiz, ortaya koyacagi hizmet kalitesi, müsteri memnuniyeti ve yüksek performans ile yurt genelinde açilacak yeni bayilerimiz için de son derece ilham ve cesaret verici bir örnek teskil edecek. Bu çerçevede, Otokoç 2. El satis kanallarini 2024 sonuna kadar 20, 2026 yil sonuna kadar 35, 2028 yili sonuna kadar ise kademeli olarak toplamda 40’a yakin bayiye ulastirarak her geçen gün daha da büyümeyi hedefliyoruz” dedi.

Otokoç Otomotiv 2. El ve Filo Operasyonlari Lideri Birkan Çaliskan, “Sektöre is modelleriyle de liderlik eden ve ilham veren bir sirket olarak, Otokoç 2. El markasi altinda 2022 yilinda olusturmaya basladigimiz bayilik agimiz büyümeye devam ediyor. Otokoç 2. el’in emin ellerde gelismeye devam ettigini görmek bizi bir hayli mutlu ediyor. Bu çerçevede bugün itibariyla tarihi, kültürel degerleri, gastronomisiyle turizm açisindan oldugu kadar, bes organize sanayi bölgesi, sehirler arasi ve uluslararasi baglanti yollari ile bölgenin en önemli ticaret kentlerinden biri olarak konumlanan Gaziantep’te yer almaktan memnuniyet duyuyoruz. Açilisini gerçeklestirdigimiz Gaziantep’in yani sira Denizli, Mardin, Hatay, Malatya, Kayseri, Sivas, Erzurum ve Sanliurfa illerinde de Otokoç 2. El bayilerimizle hizmet veriyoruz. Yakin bir süre içinde Kocaeli, Tekirdag, Çorum ve Diyarbakir bayilerimiz de faaliyete geçecek. Potansiyel gördügümüz tüm Türkiye cografyasinda yayilimimizin devam edecegine gönülden inaniyoruz. Otokoç 2. El olarak bu yil yüzde 60’in üzerinde büyüme saglamayi hedefliyoruz.” Ifadelerini kullandi.

Bayi Sahibi Ismail Kurtul, “Otokoç 2. El Gaziantep bayilik açilisimizi gerçeklestirmekten ötürü son derece heyecanli ve gururluyuz. Otokoç 2. el’in yillardir gelistirip mükemmel hale getirdigi, tüketicilere güven ve avantaj saglayan imkanlar, açilisini gerçeklestirdigimiz bayiligimiz sayesinde artik Gaziantep ve çevresinde yasayan vatandaslarimiz için de ulasilabilir duruma geldi. Ülkemizin en büyük ve itibarli markalarindan Otokoç Otomotiv çatisi altinda faaliyet gösteren Otokoç 2. El güvencesinin Gaziantep’e çok önemli kazanimlar saglayacagina ve sektöre deger katacagina inaniyoruz. Hizmet saglayicisindan müsterisine, bayisinden tüm paydaslarina kadar genis bir ekosistemi içine alan, nihayetinde tüm Türkiye’ye avantaj ve katma deger saglayan bir is modelini temsil eden Otokoç 2. El bayiligimizin, hem Gazianteplilere hem de Türkiye’mize hayirli olmasini diliyorum” diye konustu.

Ikinci el pazarinda yakaladigi yüksek satis hacmi ile bugüne kadar sayisiz ikinci el araci sahipleri ile bulusturan Otokoç 2. El, özenle seçilmis bayileriyle birlikte satis hacmini ve müsterileri için deger olusturan hizmet kalitesini daha da ileri seviyeye tasimaya devam edecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile