Otomobil Ile Kamyonetin Çarpisma Ani Kamerada

Otomobil Ile Kamyonetin Çarpisma Ani Kamerada

Aksaray’in Sultanhani ilçesinde otomobil ile kamyonetin çarpismasi sonucu 3 kisi yaralandi. Kaza ani ise güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.

Kaza, ögle saatlerinde Sultanhani ilçesi Istikamet Mahallesi yakinlarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, BOTAS Dolum Tesisi yolunda seyir halinde olan Erkan Ç. (24) idaresindeki 40 BH 035 plakali otomobil, tali yoldan dönüs yapan Rifki I.(59) idaresindeki 68 AD 938 plakali Mitsubishi marka kamyonet ile çarpisti. Kaza ihbari üzerine olay yerine saglik, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada, otomobilde yolcu olarak bulunan M.N.(15), I.N. ve kamyonette yolcu olarak bulunan T.I.(55) yaralandi. Yaralilar yapilan ilk müdahalenin ardindan ambulanslarla Aksaray Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi.

Kaza ani ise çevredeki bir güvenlik kamerasi tarafindan saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, tali yoldan çikmaya çalisan kamyonetin yolda seyir halinde olan otomobil ile çarpismasi sonucu savruldugu görülüyor. Jandarma ekiplerinin olay yerindeki incelemelerinin ardindan sürücüler ifadeleri alinmak üzere karakola götürüldü.

Kaza ile ilgili tahkikat baslatildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile