Otomobil Kazara Degil 'Nazarla' Liften Kaydi

Otomobil Kazara Degil 'Nazarla' Liften Kaydi

Kayseri’de yasayan Erol Eraslan arabasina 5 yil sonra buldugu jantlarini taktirirken nazar duasi ettigi videoyu çektikten sonra arabasi liftten kayarak yola çikti. Çalisanlarin ve Eraslan’in hizli refleksi ile otomobil durdurulurken, muhtemel bir kazanin da önüne geçildi. Araç sahibi Eraslan, “Kendi arabama nazarim degdi” dedi.

Kayseri’nin Melikgazi ilçesine bagli Tacettin Veli Mahallesi Kartal Bulvari’nda meydana gelen olayda, hobi olarak eski araçlari alarak yenileyen Erol Eraslan, 5 yildir aradigi janti sonunda bularak aracina taktirmak üzere oto lastikçiye gitti. Lastikçide yaninda bulunanlarin çektigi videoda lastiklerin araca çok yakistigini söyleyerek nazar duasi eden Eraslan’in duasi bittikten sonra araç liften inerken birden yola kaydi. Çalisanlarin ve Eraslan’in hizli refleksi ile araç durdurulurken, muhtemel bir kazanin da önüne geçildi. Para almak için el frenini indirdigini ve daha sonra kaldirmayi unuttugunu söyleyen araç sahibi Eraslan, “Nazara inanmazdim ama kendi arabama nazarim degdi” dedi.

Lastikçide çalisanlarin kendisini uyardigini söyleyen Erol Eraslan, “Ben normalde hobi olarak bos vakitlerimde eski model araçlar alip tadilat yapiyorum. Bu da bizim Kayseri’de kendimizi mutlu ettigimiz ve bos vaktimizi degerlendirdigimiz bir aktivitemiz. Kendimize bir hediye alacaktik ve yaklasik 5 yildir da ben bu janti bulamiyordum. Bu çelik janti bulduk, aldik Ankara’dan getirttik. Mahallemizde yakin olan lastikçi arkadasa gittik taktirmak için. O da dedi ki “Abi çok begenerek konusuyorsun, nazarin degecek. Basina is gelecek” dedi.

Ben de yok gelmez dedim. Hatta ondan önce de dedi ben seni çekecegim diye. Ben de orada Tebbet Suresi’ni okudum. Dedim ki Allah’im nazarimiz degmesin, bugün çok güzel bir gün. 5 yildir aradigimiz janti bulduk, arabamiza taktiriyoruz dedim. O sirada ben parayi ödemek için el frenini indirmisim cüzdanimi almak için. El frenini tekrar kaldirmam gerekti araba lifteyken ama kaldirmadim unuttum. Inerken de tekrarliyor oradaki çocuklar diyorlar ki, “Abi nazarin degecek” diye. Ben de nazara çok inanmazdim aslinda. Ne nazar degecek diyordum. Araba iner inmez Kartal Kavsagi’na dogru hareket etti, isik da yandi araçlar da bu tarafa dogru hareket etti. Bir anda refleksle kosma geregi duyduk. Çocuklar da görüntüde arkadan tutmaya çalisiyorlar. Içine atlamaktan baska çaremiz yoktu. Dizim biraz yaralandi ama yapacak bir sey yok. Kendimi attim kurtardim arabayi ama nazarimiz da çikti çok sükür” dedi.

Eraslan, insanlarin mallarini ve çocuklarini çok sevmemeleri gerektigini söyleyerek, “Vatandaslarimiz da kendi malini, kendi çocugunu çok sevmesinler. Ben inanmiyordum ama kendi arabama nazarim degdi. 43 yasimdayim inanmiyordum ama ilk defa basima böyle bir sey geldi ve benim nazarim degdi” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile