Otomobil Önce Bisiklete Sonra Duraktaki Otobüse Çarpti Açiklamasi 1 Ölü, 2 Yarali

Otomobil Önce Bisiklete Sonra Duraktaki Otobüse Çarpti Açiklamasi 1 Ölü, 2 Yarali

Antalya’da kontrolden çikan bir otomobil önce bisikletliye sonra da otobüse çarpti. Kazada bisiklet sürücüsü hayatini kaybetti, 2 kisi de yaralandi.

Edinilen bilgiye göre kaza, gece saatlerinde Konyaalti ilçesi Atatürk Bulvari lunapark yakininda meydana geldi. Konyaalti’na dogru 07 ASD 207 plakali otomobiliyle seyir halinde bulunan M.I., henüz belirlenemeyen bir nedenle aracinin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Saga sola savrulan araç, önce önünde ilerleyen bisikletliye ardindan duraktan yolcu alan 07 AU 267 plakali sehir içi yolcu otobüsüne arkadan çarpti. Otomobil daha sonra kaldirimi asarak sarampole çikti. Kazayi görenler 112 Acil Çagri Merkezi’ne haber verdi. Otomobili kullanan M.I., bisiklet sürücüsü Halil Demir ve otobüsteki bir yolcu yarali olarak ambulanslarla hastaneye kaldirildi. Halil Demir, hastanede yapilan tüm müdahaleye ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Kazaya neden olan otomobil hurdaya dönerken, bisikletin ise parçalanmis sekilde otobüsün kenarinda oldugu görüldü.

Otomobilin duraga dalmamasi ise baska bir yaralanma ve can kaybinin önüne geçti. Polis ekiplerinin çalismasinin ardindan araçlar kaza yerinden kaldirildi.

Otobüs soförü, kaza anini anlatarak, “Duraga girdim, yolcu alirken arkadan aniden bir aracin vurdugunu hissettik. Inip baktim, araç buraya uçmus” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile