Otomobil Tira Ok Gibi Saplandi Açiklamasi 1 Agir Yarali

Otomobil Tira Ok Gibi Saplandi Açiklamasi 1 Agir Yarali

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde seyir halindeki otomobil, ayni yöne gitmekte olan tirin dorsesine ok gibi saplandi. Çarpmanin etkisiyle metal yiginina dönen otomobilin sürücüsü agir yaralandi.



Kaza, Sarayköy ilçesine bagli Beylerbeyi Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Aydin’dan Denizli yönüne seyir halinde olan C.D. idaresindeki 20 AJM 266 plakali otomobil, yol yapim çalismasi nedeniyle tek seride düsen yolda önünde seyreden tiri geç fark etti. Adnan B. yönetimindeki 33 ZR 662 plakali tirin dorsesine arkadan ok gibi saplanan otomobil, daha sonra yaklasik 100 metre sürüklenerek sarampole devrildi.

Kazaya ilk müdahaleyi, yoldan geçen diger sürücüler yaparken, ihbar üzerine olay yerine saglik, itfaiye ve trafik ekibi sevk edildi. Kaza yerine giden itfaiye ekibi, araçta sikisan yarali sürücüyü bulundugu yerden çikartarak, saglik ekibine teslim etti. Durumu agir agir olan sürücü, olay yerinde yapilan ilk müdahalenin ardindan hastaneye sevk edildi.

Trafik ekipleri, herhangi bir ikinci kazanin meydana gelmemesi için yolda güvenlik önlemlerini aldi. Kazaya karisan araçlarin yoldan kaldirilmasiyla birlikte trafik normal akisina döndü.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile