Otomobil yayaların arasına daldı: 3 yaralı

Otomobil yayaların arasına daldı: 3 yaralı

Bartın'da Haydar Kayacı idaresindeki otomobil karşısına tarım aracı patpat çıktı. Sürücü Kayacı, patpata çarpmamak için direksiyonu kırarken kontrolden çıkıp 6 kişinin arasına daldı. 6 kişiden üçü kaçmayı başarırken diğer üç kişi Hüseyin Poyraz, Ali Baloğlu (35) ve Hakkı Demir (30) yaralandı.

Bartın'da bir otomobil, kontrolden çıkarak altı kişinin arasına daldı. Sürücü, patpata çarpmamak için direksiyonu kırdığını söyleyerek, otomobilin kontrolden çıktığını anlattı.

Arıt beldesinden Bartın istikametine giden Haydar Kayacı idaresindeki 74 AY 052 plakalı otomobil seyir halindeyken karşısına tarım aracı olarak adlandırılan patpat çıktı. Otomobil sürücüsü Kayacı, patpata çarpmamak için direksiyonu kırarken yol yağış nedeniyle kayganlaşınca otomobil kontrolden çıkıp Bartın Tarım Kredi Kooperatifi önünde bekleyen 6 kişinin arasına daldı. Kooperatif önünde bekleyen 6 kişiden üçü kaçmayı başarırken diğer üç kişi Hüseyin Poyraz, Ali Baloğlu (35) ve Hakkı Demir (30) yaralandı.

Kazada, otomobil sürücüsü Haydar Kayacı, iki yaşındaki Efe Hasan Kayacı, 25 yaşındaki Ayşegül Kayacı, 53 yaşındaki Aynur Kalafat da yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar ambulansa haber verirken yaralılar yerde ambulans bekledi. Otomobil sürücüsü Haydar Kayacı, "Karşımıza patpat çıktı. Ona çarpmamak için direksiyonu kırdım. Otomobil yoldan çıktı" dedi. Otomobil sürücüsü ambulansa da tepki göstererek, "Yarım saattir yerde ambulans bekliyoruz. İki yaşındaki çocuğum ölebilirdi. Yerde ambulans bekliyoruz. Bu nasıl iş" diye yakındı. Yaralılar, gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile