Otomobilde Bulunan Iki Kadin Öldürülmüstü, Görgü Tanigi O Anlari Anlatti Açiklamasi

Otomobilde Bulunan Iki Kadin Öldürülmüstü, Görgü Tanigi O Anlari Anlatti Açiklamasi

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde otomobilde bulunan iki kadinin silahla vurularak öldürülmesine iliskin polis ekiplerinin incelemeleri sürerken, olaya sahit olan ve duyan vatandaslar ise o anlari anlatti.

Olay, gece saatlerinde Gebze ilçesi Beylikbagi Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimligi belirlenemeyen sahislar bir otomobile kursun yagdirdi. Kursunlarin isabet ettigi araçtaki Tugçe Arslan ve Emine Çöp ile yanlarinda bulunan bir kisi yaralandi. Olayi görenler durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbar üzerine adrese saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Kisa sürede adrese ulasan saglik ekipleri, kadinlardan birinin olay yerinde hayatini kaybettigini belirledi. Agir yarali olarak hastaneye kaldirilan diger kadin da tüm müdahalelere kurtarilamayarak hayatini kaybederken, diger yaralinin ise hayati tehlikesinin devam ettigi bildirildi.

Olayla ilgili sorusturma baslatildi.

"Bunlar çok üzücü olaylar"

Beylikbagi Mahallesi’nde taksicilik yapan Aydin Demir, olayi mesai arkadaslarindan ögrendigini söyleyerek, "Taksi duraginda arkadaslarim vardi. Whatsapp mesajlarinda gördüm. Bir takim problemlerin oldugunu, cinayet islendigine dair videolar vardi. Ben de ise biraz erken geldim, arkadaslara sordum. Iki bayanin isiklarda bulunan araçlarinda öldürüldügünü, kaçan erkek vatandasin da biraz daha ileride yakalanip ates edildigini ögrendim. Bunlar çok üzücü seyler. Bayanlarin eglence mekanindan çiktigina dair söylentiler var. Insanlar tedirgin oluyor. Yasadigimiz bölgede bu tarz olaylarin olmasi bizi de rahatsiz ediyor. Neticede bizim de ailemiz, çocuklarimiz var" dedi.

Kadinlarin çapraz atese tutularak öldürüldügünü düsünen Demir, "Iki bayan öldürüldü, onlarin yanindan kaçan sahsin da cinayet isleyen sahislar tarafindan takip edildigi bilgisi var. Ihtimalle bayanlarin içinde bulundugu araç isiklarda duruyordu. Çapraz atese tutup ates etmisler. Hatta oradan taksici arkadasimiza da görgü tanigi olmasin diye ates etmeye basliyorlar ama arkadasimiz kaçiyor. O sirada hemen polisler olay yerine intikal ediyor. Bize yaralanan erkegin de öldügünü söylediler. Kaçan sahislarin da Yeni Mahalle’de yakalandigina dair bilgiler var ama net sekilde bilmiyoruz" diye konustu.



"Soka girdim"

Olay yerinde bulunan bir is yerinin çalisani Yunus Dasdemir ise "Bu sabah dükkani açmaya geldigimde isiklarda 3 araba durdu. En arkadaki arabadan iki kisi indi ve ates etmeye basladi.

Bir araç sürücüsü yarali sekilde kaçti, diger araçta bulunanlar kaçamadi. Ben de bu sirada dükkani açmistim ve masalari hazirliyordum. Silah sesi yükseldi adamlar gidince bagrisma oldu. Kostum yanlarina, kadinlar agir yaraliydi. Ben korktum ve birden soka girdim" seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile