Otomobilin Camindan Kursun Yagdirdi, Isyerindekiler Kaçacak Yer Aradi

Otomobilin Camindan Kursun Yagdirdi, Isyerindekiler Kaçacak Yer Aradi

Antalya’da bir isyerine otomobil içerisinden silahla ates ederek kaçan süpheliler, polisin takibi sonucunda 2 saat içerisinde yakalandi. Olayi gerçeklestirdikleri otomobil ve silahla yakalanan süphelilerden biri çikarildigi mahkemece tutuklanirken, araç sahibi serbest kaldi. Isyerine silahli saldiri ani ve isyerinde çalisanlarin saldiri sirasindaki kaçismalari isyerinin güvenlik kameralarina saniye saniyesine yansidi. Sans eseri isyerinde çalisan kimseye kursun isabet etmedi.

Olay, Manavgat ilçesi Sanayi Sitesi 2047 sokakta bulunan bir oto tamir ve bakim servisinde yasandi. Edinilen bilgiye göre, 07 K 5536 plakali otomobille isyerinin önüne gelen süpheliler, otomobilin sag ön camindan çikardiklari tabanca ile isyerini kursun yagmuruna tuttu. Silah sesiyle birlikte isyerinde çalisan personel korku içerisinde kaçisti. Otomobilin geçtigi yerde 2 patlamis 2 adet de patlamamis mermi çekirdegi bulundu.

Saat 16.00 siralarinda gerçeklesen olayin ardindan Manavgat Emniyet Müdürlügüne bagli ekipler tarafindan olayi gerçeklestiren sahislarin yakalanmasi için çalisma baslatildi. Güvenlik kameralarindan plakasi ve rengi belirlenen araç, Manavgat Emniyet Müdürlügüne bagli ekiplerin çalismalari sonucunda yaklasik 2 saat sonra Salkimevler Mahallesi sinirlarinda kanal yolunda ele geçirildi. Polisleri gören süpheliler, olayda kullandiklari silahi camdan Manavgat irmagina atmak isterken silah yola düstü. Asiri derece alkollü olduklari gözlenen 2 süpheli arka plakasi sökülmüs oldugu görülen araçtan indirilerek polis aracina alindi.

Polislerin durdurdugu araci sanayi sitesinde kursunlama olayini da gerçeklestiren Ibrahim D.’nin kullandigi belirlendi. Sürücü belgesi olmadigi belirlenen Ibrahim D.’nin 1.82 promil alkollü oldugu görüldü.

Ibrahim D. Hakkinda alkollü ve sürücü belgesi olmaksizin araç kullanmak ve aracin arka plakasini sökmek suçlarindan 4 bin 552 TL para cezasi yazildi. Araç içerisinde 2.32 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Asayis Büro Amirligine götürülen 2 süpheliden Ibrahim D. çikarildigi mahkemece tutuklanarak Alanya Cezaevine teslim edilirken, ismi açiklanmayan ve yakalandiginda yaninda bulunan bir kisi serbest birakildi.

(Arif Kaplan /IHA)
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile