Otomobilin Sagindan Geçemeye Çalisan Motosiklet Sürücüsü Yaralandi

Otomobilin Sagindan Geçemeye Çalisan Motosiklet Sürücüsü Yaralandi

Antalya’nin Kumluca ilçesinde otomobilin sagindan geçmeye çalisan motosiklet sürücüsü hastanelik oldu. Kaza anlari güvenlik kamerasina yansidi.

Kaza, dün aksam saat 22 10 da ilçeye bagli Karsiyaka Mahallesi 50. Yil Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Süleyman Serdar Ceylan’in 07 VEF 997 plakali motosiklet marketten alisveris yapmak için yolun sagina yanasmaya çalisan C.Ç.’nin kullandigi 01 APD 035 plakali otomobilin sagindan geçmeye çalisirken önce otomobilin sol tamponuna ardindan da yol kenarinda bulunan portakal bahçesinin giris kapisindaki demir direge çarpti. Ihbar üzerine olay yerine gelen saglik ekipleri tarafindan ilk müdahalesi yapilan motosiklet sürücüsü hastaneye kaldirildi.

Motosiklet sürücüsü kaza aninda motorda yalniz bulunurken otomobilde soför dahil 2’ si çocuk olmak üzere 5 kisi oldugu belirtildi. Otomobilde bulunanlar “Biz bu bölgede tatil yapiyorduk. Kas’tan gelip Antalya il merkezine dogru gidiyorduk. Yolun karsisindaki marketi gördük. Saga yanasip durduktan sonra marketten su ve gida malzemesi alacaktik. Birden bir gürültü duyduk. Ne oldugunu anlamadik. Biz saga yanasirken motosiklet sagimizdan geçmeye çalistigi esnada otomobilimizin ön tamponuna çarpmis” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile