Otomobilin Tirin Altina Girip 1 Kisinin Öldügü Kaza Ani Kamerada

Otomobilin Tirin Altina Girip 1 Kisinin Öldügü Kaza Ani Kamerada

Samsun’da otomobilin yol kenarinda park halindeki tira arkadan çarpip altina girerek sürücünün hayatini kaybettigi, 8 yasindaki kizinin da yaralandigi kaza ani bir is yerinin güvenlik kamerasina yansidi.

Kaza, Samsun’un Çarsamba ilçesi Beylerce Mahallesi Samsun-Ordu karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ali Duran (43) idaresindeki 55 ADN 933 plakali otomobil hizli bir sekilde gelerek yol kenarinda park halinde bulunan Ömer Faruk Akarsel’in sürücülügünü yaptigi 55 DN 933 plakali tira arkadan çarparak tirin altina girdi. Kazada, otomobil sürücüsü Ali Duran olay yerinde hayatini kaybederken, 8 yasindaki kizi Sahra Nil Duran yaralandi. Yarali çocuk ambulansla Çarsamba Devlet Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi.

Hiz kadrani 140-145 kilometre arasinda takili kaldi

Otomobilin hizli bir sekilde gelerek yol kenarindaki tira arkadan çarpmasi ise bir is yerinin güvenlik kamerasi tarafindan saniye saniye görüntülendi. Otomobilin çarpmanin etkisiyle hiz kadraninin 140 ile 145 kilometre arasinda takili kalmasi dikkat çekti. Kazayla ilgili sorusturma devam ediyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile