Otunbayeva'dan FİFA hakemine ödül

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Roza Otunbayeva, spor ve beden eğitimleri günü nedeniyle ülkenin uluslararası spor müsabakalarında başarı sağlayan sporcular

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Roza Otunbayeva, spor ve beden eğitimleri günü nedeniyle ülkenin uluslararası spor müsabakalarında başarı sağlayan sporcularını ödüllendirdi. Kocomkul spor salonunda düzenlenen ödül törenine katılan Otunbayeva sporun önemine değindi. Her yıl düzenli olarak sporcularla bir araya gelmeyi hedefleyen Otunbayeva hükümetin de spor dallarına önem verilmesi gerektiğini savundu.

Kırgız lider Otunbayeva uluslararası spor müsabakalarında dereceye girenleri tek tek ödüllendirirken, Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) kokartlı Güney Afrika Dünya kupasında yan hakemlik görevini yapan Kırgızistanlı Bahadır Koçkarov'u da başarısından dolayı tebrik etti. Otunbayeva, Koçkarov'a Kırgızistan Cumhuriyeti spor alanına sağladığı başarı belgesini takdim etti. Bahadır Koçkarov, Johannesburg Soccer City stadında yapılan ilk karşılaşma Güney Afrika-Meksika maçını yöneten Özbekistan'lı Ravşan İrmatov'a Rafael İlyasov ile birlikte yan hakemlik görevini yapmıştı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile