Oy Kullanmak Için Memleketlerine Giden Ailenin Araci Tira Çarpti Açiklamasi 1'I Agir 4 Yarali

Oy Kullanmak Için Memleketlerine Giden Ailenin Araci Tira Çarpti Açiklamasi 1'I Agir 4 Yarali

Antalya’dan Samsun’a ve Ordu’ya o kullanmaya giden ailenin içinde bulundugu otomobilin Samsun’da tira arkadan çarptigi kazada 1’i agir 4 kisi yaralandi.

Kaza, Samsun’un Çarsamba ilçesi Samsun-Ordu karayolu Gelemen mevkisinde saat 06.00 siralarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Antalya’da insaatlarda çalisan ayni aileden 4 kisi 14 Mayis seçimlerde oy kullanmak için Samsun’a ve Ordu’ya gitmek için ayni araçla yola çikti. Umut Agmak idaresindeki 60 DP 771 plakali otomobil önünde seyir halinde olan ve Istanbul’dan Giresun’a deterjan götüren Erkan Sezen’in kullandigi 55 AIF 339 çekici ve 55 AHC 503 dorse plakali tira arkadan çarpti. Kazada parçalanarak hurdaya dönen otomobilde bulunan sürücü Umut Agmak, babasi Salih Agmak, amcasi Mehmet Agmak ile amcasinin oglu Murat Agmak yaralandi. Yaralilar, Samsun Egitim ve Arastirma Hastanesi, Gazi Devlet Hastanesi ile Samsun Ondokuz Mayis Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesi’ne kaldirilarak tedavi altina alindi. Otomobil sürücüsünün hayati tehlikesinin bulundugu ögrenildi.

Yaralilardan Salih Agmak, "Oglum, agabeyim ve yegenim ile birlikte Antalya’da insaatta çalisiyoruz. Birlikte oy kullanmak için ben ve oglum Çarsamba ilçesine, agabeyim ve oglu ise Ordu’nun Akkus ilçesine gidiyordu. Kazanin nasil oldugunu hatirlamiyorum’ dedi.

Kazayla ilgili sorusturma baslatildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile