Öyle Bir Geçer Zaman Ki 8. bölüm fragmanı yayınlandı - Ahmet ile Kürşad ne yapacak?

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 8. bölüm fragmanı yayınlandı - Ahmet ile Kürşad ne yapacak?

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Öyle Bir Geçer Zaman Ki 8. son bölümünde neler olacak ? Öyle Bir Geçer Zaman Ki 8. bölüm fragmanı video izle.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 8. bölümüyle 2 Kasım Salı günü Kanal D ekranlarında olacak. İşte Öyle Bir Geçer Zaman Ki 8. bölüm özeti ve fragmanı...Öyle Bir Geçer Zaman Ki 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Öyle Bir Geçer Zaman Ki 8. son bölümünde neler olacak ? Öyle Bir Geçer Zaman Ki 8. bölüm fragmanı video izle.

Cemile’nin kararı ne olacak? Tüm pervasızlığı ile evlerine yerleşen Carolin yüzünden sokakta kalan torunları için yüreği kan ağlayan Hasefe Hanım, o gecelik de olsa bir çözüm bulur. Gece kopan kıyametin sebebi; Aylin-Soner görüşmesinin Cemile’ye yansıması ise şaşırtıcıdır. Üniversitede başlatılan boykot, Ahmet ile Kürşat’ı karşı karşıya getirir. Ancak iki karşıt görüşlü grup arasında artan gerilim ve çatışma Berrin’i de içine alır. Berrin, Ahmet’e yakınlığı dolayısıyla artık büyük bir öfkenin hedefindedir. Çocukları ile buluştuğu görüş günü Cemile için karar günü olur. Ali de oradadır! Annelerine parmaklıklar ardından da olsa kavuşan çocuklar büyük bir duygu patlaması yaşarlar. Osman’ın Cemile’ye kitlenen gözleri her şeyin özetidir aslında… Yaşananlar Mete’nin öfkesine öfke katmakta, Aylin’i ise Soner’e daha da yaklaştırmaktadır. Aldığı kararı uygulayan Cemile, akla hayale gelmeyecek bir manzarayla karşı karşıya kalır.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 8. bölüm fragmanı izle

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 8. bölüm foto galeri için tıklayınız

Alyansımı işte o zaman çıkartacağım...
"Öyle Bir Geçer Zaman Ki"de Ali, Cemile'nin yanısıra Carolin'i de ağır sözleriyle baskı altına alacak. Cemile ile ilgili şikayetinden bir türlü vazgeçmeyen Carolin'e öyle bir söz söyleyecek ki Carolin'in Cemile konusundaki tavırları bir anda değişecek.

Ali'nin parmağındaki alyanstan rahatsız olan Carolin, bunu dile getirince Ali'den hiç beklemediği bir yanıt alacak. Ali, ne zaman şikayetinden vazgeçerse o zaman alyansını çıkartacağını söyleyecek. Bu sözler Carolin'i hareteke geçirecek.

Sağ - sol çatışmasında arada kalıyor...
"Öyle Bir Geçer Zaman Ki"de Berrin büyük bir arbedenin içinde kalacak. Ahmet'le göründüğü için sağ grupraki öğrenciler tarafından tanınan Berrin, hedef olacak. Acaba Berrin'i kim kurtaracak? Bu olaydan sonra neler değişecek?

Ali Ağır Konuşuyor: Cemile, bu kez ikna olacak mı?
"Öyle Bir Geçer Zaman Ki"de karısı ve sevgilisi arasında kalan Ali, çözümü hızlandırmak için Cemile'yi ziyarete gidecek. Karısına çok ağır konuşacak olan Ali, Cemile'nin gururunu sınayacak. "Seni artık sevmiyorum. Sen nasıl bir kadınsın? Senin hiç kadınlık gururun yok mu?" diyen Ali acaba amacına ulaşacak mı?

Ali'ye "Kadın olduğumu unutunca gururum da su oldu, gitti." diye yanıt veren Cemile içinde bulunduğu duruma nokta koymayı başaracak mı? Cemile, boşanmayı kabul edecek mi?

Çocuklar çaresiz, Carolin mutlu...
'Öyle Bir Geçer Zaman Ki'de dün gece nefesler tutuldu. Ekran başındakiler babalarının Carolin'i eve getirmesiyle çaresiz kalan çocuklar için gözyaşı döktü...

Ali, yine şiddete başvurdu. Önüne geçen herkese engel oldu. Carolin'i zorla eve soktu. Çocuklar için annelerine ait olan o evde artık başka bir kadın vardı. O ev artık o ev değildi. Anneleri hapishanede yatarken Ali'nin büyük bir rahatlıkla sevgilisini eve alması bardağı taşıran son damla oldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile