Oymak'tan Başhekim Korkmaz'a Ziyaret

Oymak'tan Başhekim Korkmaz'a Ziyaret

AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Oymak, Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İzzet Korkmaz'ı makamında ziyaret etti.

AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Oymak, Başhekim Korkmaz'a yapmış olduğu ziyaret esnasında hastane hakkında bilgi aldı. Oymak, Korkmaz'ı yakından tanıyan birisi olarak onun Şanlıurfa için yapmış olduğu hizmetleri bildiğini belirterek, "4 yıl gibi uzun zamandır. Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimliği görevini başarılı bir şekilde sürdürmektedir. Eyyübiye Semt Polikliniğinin açılışını birlikte yaptıklarını, Fizik Tedavi Merkezinin tekrar açılmasındaki üstün gayretlerini bilen birisi olarak, Sayın Korkmaz'ın
Şanlıurfa'mız adına bir şans olduğunu, hizmetlerinin takdire şayan olduğunu ve Şanlıurfa'mıza, Korkmaz gibi, insanların ihtiyacı var. Ayrıca son günlerde basına yansıyan, Çocuk Hastanesindeki hasta yoğunluğunu da azaltmak için Başhekim Korkmaz'ın göstermiş olduğu gayretler sonucu, Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde bünyesinde açılacak olan 150 yataklı çocuk bölümü ile ilgili çalışmalarda yaptı" dedi.
Ak Parti MKYK Üyesi Mehmet Oymak'ın kendisini ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İzzet Korkmaz ise, "Öncelikle Ak Parti MKYK Üyesi Mehmet Oymak'ın bu nazik ziyaretlerinden kendisine teşekkür ediyorum. Şanlıurfa'nın sağlık konusundaki sorunlarını yakından bilen birisi olarak bu sağlık sorunlarını en aza nasıl indirme izin çalışmaları içerisinde olduk. Bunun için bazı çalışmalar yaptık" diye konuştu.
Ak Parti MKYK Üyesi Mehmet Oymak ve Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İzzet, daha sonra fikir alışverişinde bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile