Oymapınar'a MATAB Desteği

Oymapınar'a MATAB Desteği

MATAB, Manavgat’ın alternatif turizm bölgelerinden Oymapınar beldesinin alt yapı çalışmalarına destek veriyor.

32 km uzunluğunda kanalizasyon hattı MATAB’ın işlettiği Kumköy Atık Su Arıtma tesisine bağlanacak.

Manavgat Çevre Koruma Turizm Alt Yapı Tesisleri Yapma ve İşletme Birlik Başkanlığının (MATAB) desteği ile gerçekleştirilecek proje sayesinde Oymapınar’ın yanı sıra Yukarıışıklar, Evrenleryavşi, Şişeler, Dolbazlar, Bucakşeyhler, Dikmen ve Çubukören gibi birçok mahalle ve köyün alt yapı sorunun çözülmesi hedefleniyor.

Hazırlık aşamasında olan proje, bölgenin alt yapı sorunun çözülmesi yanında Manavgat çayının kirlenmesinin önüne geçilmesi ve bölge halkının daha temiz, sağlıklı bir çevrede yaşamalarını sağlamak açısından da sosyal sorumluluğu olan bir proje olarak dikkat çekiyor.

MATAB olarak bölgenin alt yapı sorunlarının çözülmesi için yatırımlara bu noktada öncelik verildiğini belirten MATAB Başkanı Recep Barut, “Bölgemizin alt yapı sorunlarının çözülmesi için yatırımlarımıza devam ediyoruz. Oymapınar’ın 32 km uzunluğundaki atık su boru hattının Kumköy arıtma tesisimize bağlanmasının ardından, Kızılot bölgesinin alt yapı sorunun da halledilerek Manavgat bölgesinde alt yapı sorunu olan hiçbir yerin kalmaması temel hedefimizdir” dedi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile