'Oynak Ferit' Hem Oynuyor Hem Oynatiyor

'Oynak Ferit' Hem Oynuyor Hem Oynatiyor

Adana’da müzik duyunca dayanamayip oynamaya baslayan genç görenleri hayrete düsürüyor. Cenazelere katildiginda cep telefonu melodisine bile oynadigini söyleyen genç, "Kendimi oynamamak için kasiyorum ama dayanamiyorum" dedi.

Adana Otogari’ndaki bir yazihanede çalisan 25 yasindaki Ferit Özer, müzik duydugunda oynamasiyla dikkat çekiyor. Özer, günlük hayatinda, evinde, is yerinde ve nerede olursa olsun müzik sesi duydugu anda kendinden geçerek, oynamaya basliyor. Ferit Özer, bu nedenle ilçede ’Oynak Ferit’ lakabiyla biliniyor.

Çalisirken müzik açiyorlar

Özer’in is arkadaslari da bu tutkusunu eglenceye çeviriyor. Is arkadaslari, saka olsun, diye Özer çalistigi sirada müzik açarak oynatiyor, bazen de ona eslik ediyor.

“Müzik sesi duyunca zor duruyorum”

Her seye oynadigini anlatan Ferit Özer, "Çocuklugumdan gelen bir tikim var. Müzigin sesini duydugumda kendime hakim olamiyorum. Herkesin kirmizi çizgisi olur ya ben de müzigin sesini duyunca hareketleniyorum. Bu benim elimde olmayan bir sey. Karsimdaki insan kafasini sallasa hemen oynuyorum. Yolcularin yaninda da oynuyorum ve müsteriler sasiriyor. Cenazeye gittigim zaman müzik sesi duyunca zor duruyorum. O müzigi duydugum zaman tuhaf olup kendimden geçiyorum" ifadelerini kullandi.

Otogarda çalisan Vehbi Can Girgeç ise, "Hayatimizda göremeyecegimiz bir enerji bu çocukta var. Arada biz de eglenmek için müzik açiyoruz. Insanlarin hepsi Ferit’i görünce egleniyor" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile